Contemporary blog for branded perfumery

Τα αγαπημένα αρώματα των ηθοποιών απο την σειρά “GAME OF THRONES”

game of thrones

Με αυτό το άρθρο θα σας ενημερώσουμε για τα αγαπημένα αρώματα των μεγαλύτερων αστεριών της πιο διάσημης σειράς αυτή τη στιγμή “GAME OF THRONES”.

1. Emilia Εμίλια Κλαρκ (Ντενέρις Ταργκαριέν) L’Instant de Guerlain

Μια από τους αγαπημένους ηθοποιούς είναι αρκετά λακώνικη όταν μιλάει για τα προσωπικά της θέματα (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου άρωμά της). Ωστόσο, τα δεδομένα από αξιόπιστες πηγές αποκαλύπτουν το όνομα αυτού του αξέχαστου αρώματος – L’Instant de Guerlain. Αυτό δεν είναι άρωμα για κάθε γυναίκα – με το εκλεπτυσμένο άρωμά της, είναι κατάλληλο μόνο για γυναίκες με στυλ και εφέ. Για ισχυρές γυναίκες που εντυπωσιάζουν μόνο με την παρουσία τους.

2. Νικολάϊ Κόστερ Βαλδάου (Τζάιμ Λάνιστερ) – Eau de Toilette by Tom Ford

Δεν μας εκπλήγει η επιλογή του αρώματος. Με το έντονο άρωμα του κεχριμπαριού και η φοβερή βάση, που δημιουργήθηκε από τα αιθέρια έλαια και τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, φαίνεται ότι δημιουργήθηκε ακρηβώς για το δολοφόνο του βασιλιά. Και όταν το άρωμα φοριέται από έναν ακαταμάχητο άνδρα, ο συνδιαζμός γίνετε θανατηφορος και δημιουργεί την εντυπωσιακή γοητεία του Νικολάου.

3. Ναταλή Ντόρμερ (Μαρτδζέρι Τίρελ) – Gucci Eau de Perfume by Gucci

Η εκπληκτική Ναταλή Ντόρμερ είναι τόσο συναρπαστική που μπορούμε εύκολα να την περιγράψουμε με λέξεις όπως αποπλάνηση, δύναμη, ηλυκότητα, εντυπωσιασμο. Και το Gucci Eay de Perfume by Gucci λες και δημιουργήθηκε για τον εαυτό της. Το άρωμα γοητεύει και αφήνει ένα συναρπαστικό ίχνος στην συνείδηση μας!

4. Τζέισον Μομόα (Χαλ Ντρόγο) – Davidoff Cool Water

Ο Τζέισον Μομόα είναι το διαφημιστικό πρόσωπο του άρωμα και αν πρέπει να είμαστε ειλικρινείς (αν και δεν κρύβουμε την προτίμησή μας για τα προηγούμενα διαφημιστικά πρόσωπα του Davidoff), ο Aquamen είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το άρωμα. Ισχυρό, φρέσκο άρωμα θυελλώδους ωκεανού. Εξαιρετικά σέξι, ακαταμάχητο και συναρπαστικό άρωμα. Είναι πραγματικά αξέχαστο.

5. Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου) – Jimmy Choo Man

Ο Τζον Σνόου μπορεί να μην ξέρει τίποτα, αλλά αυτό δεν ισχύει για το Κιτ Χάρινγκτον. Συμμετείχε στη διαφημιστική εκστρατεία του αρώματος, που εντυπωσιάζει με νότες από πεπόνι, ροζ πιπέρι, φύλλα ανανά, λεβάντα, πατσουλί και βελούδο. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 ο ηθοποιός θα πάρε μέρος σε μια διαφήμιση του αρώματος One of Dolce & Gabbana μαζί με άλλα σέξι αστέρια. Κατά την γνώμη σας ποια από τα δύο αρώματα θα τον ταιριάζει καλύτερα;
Αυτά ήταν τα αγαπημένα αρώματα των μεγαλύτερων αστεριών της σειράς. Δεν θα σας καθυστερούμε άλλο. Σας αφήνουμε να απολάυσετε το υπέροχο έργο.

Επιλέξτε επώνυμα 100% αυθεντικά αρώματα απο το Venera Cosmetics
Είναι τόσο εύκολο να πάρεις το αγαπημένο σου επώνυμο άρωμα, ακόμα και σε αποκλειστικά ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ! Επιλέξτε τα γνήσια αρώματα υψηλής ποιότητας από το Venera Cosmetics και εμείς σας εγγυόμαστε την ΠΟΙΟΤΗΤΑ κάθε αρώματος πολυτελείας. Αγοράστε τώρα επώνυμο άρωμα στην καλύτερη τιμή στην αγορά!

Exit mobile version