Τα αρώματα που παραμένουν στην ιστορία

Perfumes-that-remain-in-history-blog-post-image

Υπάρχουν αρώματα, που γεννήθηκαν από τις τάσεις μόδας. Υπάρχουν και άλλα που αντιστέκονται στό χρόνο και παραμένουν στην ιστορία σαν πραγματική κλασική.

Τα αρώματα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μόδας. Μερικές φορές τα αρώματα πολυτελείας λένε μια ιστορία μόνο με μια μυρωδιά απ ‘ό, τι όλα τα λόγια του κόσμου λένε. Σας θυμίζουν τις καλοκαιρινές αναταραχές, για τη χαρά του ανοιξιάτικου ήλιου, για τις αγαπημένες στιγμές που μοιράζουμε με τους φίλους κτλ. Υπάρχουν αρώματα που βασίζονται μόνο σε στιγμιαίες τάσεις της μόδας. Δημιουργούνται με βάση τα ενημερωμένα αρώματα για το έτος μόδας και μπορείτε συχνά να δείτε τις παρουσίες τους σε κανάλια μόδας στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο. Τα αρώματα αυτά φυσικά είναι λαμπερά και ελκυστικά, αλλά μόνο ένα μικρό μέρος ξεπερνά την παρούσα τάση της μόδας και αντιστέκεται στο χρόνο.
Τα αρώματα, τα οποία θα αναφέρουμε εδώ είναι ακριβώς αυτά. Γίνονται κλασικά στην αρωματοποιία και είναι αγαπημένα σε εκκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα ονόματα είναι σύμβολος για ποιοτηκή και ελκυστική μυρωδιάς που κατέχει των ανδρικών και των γυναικείων καρδιών. Για αυτούς, οι τρέχουσες τάσεις της μόδας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια τάση που το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να βελτιώσει.
Λοιπόν σας παρουσιάζουμε τα 10 αρώματα που παραμένουν στην ιστορία ως τα πιο αγαπημένα αρώματα.

  1. Chanel No 5

Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε για τα κλασικά αρώματα χωρίς να ξεκινήσουμε με μία από τις εικόνες της αρωματοποιίας – το Chanel No 5. Το πολυτελές γυναικείο άρωμα περιγράφεται από τους θαυμαστές και όχι μόνο ως την “Βασίλισσα των αρωμάτων” και δεν είναι τυχαίο. Είναι μια αρωματική γιορτή για κάθε εκλεπτυσμένο γούστο που θα γιορτάσει σύντομα την 100η επέτειό της. Το άρωμα έχει κάνει το ντεμπούτο του το 1921 και μέχρι σήμερα μετατρέπει τους ιδιοκτήτριες του σε πραγματικές βασίλισσες.

  1. Dior Poison

Το δεύτερο εμπνευστικό άρωμα, το οποίο έχει ξεπεράσει τις προσωρινές τάσεις και εδώ και αρκετές δεκαετίες είναι το αγαπημένο άρωμα πολυτέλειας σε εκατομμύριες κυρίες σε όλο τον κόσμο, είναι το Poison. Δημιουργημένο το οίκο μόδας με παγκόσμια φημή Dior, αυτό το άρωμα είναι μια πραγματική απόλαυση όχι μόνο για τις κυρίες που τοφοράνε, αλλά και για τους άντρες γύρω τους. Το πρωτότυπο άρωμα δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάσει και να εκπλήγει. Χάρη στις φρουτώδεις πικάντικες νότες του, οι οποίες συνυπάρχουν απαλά με τη γλυκύτητα του κεχριμπαριού, επηρεάζει χαλαροτικά και σας φορτίζει με θετική διάθεση.

  1. Burberry My Burberry

Η κομψότητα και το στυλ της θεϊκής μυρωδιάς My Burberry είναι φαίνονται ακόμα από τη φιάλη του αρώματος. Το εντυπωσιακά εξελιγμένο και απλό σχέδιο διατηρεί ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που δημιουργήθηκε από το οίκο της μόδας στο Λονδίνο. Είναι μια αληθινή αρωματική ενσάρκωση των παραδόσεων του Λονδίνου. Συνδυάζοντας τη μυρωδιά των φρέσκων εσπεριδοειδών και της απαλής ευωδιάς των λουλουδιών, το άρωμα είναι ελκυστική και φρέσκη έκπληξη για οποιονδήποτε από τους ιδιοκτήτες του. Κυκλοφόρησε το 2014, το My Burberry κερδίζει γρήγορα τις καρδιές των θαυμαστών και των αρωματοπωλών και αξίζει μια θέση σε αυτή την κατάταξη.

Perfumes-that-remain-in-history-blog-post-image-01

  1. Jean Paul Gaultier Classique

Δεν είναι φυσικό για το Classique του Jean Paul Gaultier να γίνει ένα κλασικό άρωμα; Αλλά αυτή τη φορά, το άρωμα είναι σεξι και προκλητικό. Οι αισθησιακές λουλουδένιες νότες στο πολυτελές άρωμα δημιουργούν την αίσθηση του βάθους και της ζεστασιάς. Οι ελκυστικές αρωματικές νότες οφείλονται στον θεϊκό συνδυασμό από ylang-ylang, τζίντζερ, άνθος πορτοκαλιάς και ορχιδέα. Το περιεχόμενο της προκλητικής φιάλης είναι τόσο χαρακτηριστικό που θα κάνει τους ανθρώπους να σας αναγνωρίζουν με κλειστά μάτια.

  1. Chanel Coco Mademoiselle

Πιστεύετε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Coco Mademoiselle της Chanel; Αυτό το ανατολίτικο άρωμα είναι το κόσμημα κάθε βασίλισσας. Το άρωμα είναι σύμβολος του ελεύθερου πνεύματος της Coco Chanel. Το πολυτελές άρωμα είναι εξαιρετικά απαλό και θηλυκό και υπογραμμίζει τη γοητεία κάθε κυρίας. Κυκλοφόρησε το 2001, η Mademoiselle προκαλεί μεγάλη έκρηξη και κέρδισε πολλά βραβεία για εμπνευσμένη σύνθεση μετά την επίσημη παρουσίαση.

  1. YSL Opium

Δεν είναι τυχαία ότι η επώνυμη μυρωδιά της Yves Saint Laurent ονομάζετε έτσι. Μεθυστικό, μαγευτικό, γοητευτικό! Το Opium είναι ένα από τα αριστουργήματα της αρωματοποιίας και θα έκανε κάθε γυναίκα να αισθάνεται σαν μια πραγματική θεά μόνο με μία εφαρμογή. Οι κεχριμπαρένιες και ξυλώδεις δημιουργούν ένα μυστηριώδες αίσθημα, ενώ ο κρίνος της κοιλάδας και το γιασεμί θα σας κάνουν να ζήσετε υπέροχες στιγμές. Ίσως, αν η Σταχτοπούτα είχε το Opium, δεν θα χρειαζόταν μια νεράιδα.

  1. Calvin Klein Euphoria

Υπάρχει γυναίκα που δεν αισθάνθηκε αυτό το ελκυστικό άρωμα; Δεν έχει σημασία αν εεπιλέξατε αυτό το άρωμα για τον εαυτό σας, το έχετε μυρίσει από καμιά φίλη ή σε κανένα αρωματοπολείο από περιέργεια… Σχεδόν κάθε γυναίκα έχει νιώσει αυτό το συναρπαστικό άρωμα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Η αισθησιακή και σαγηνευτική μυρωδιά του Euphoria κυκλοφόρησε το 2005, και το ενδιαφέρον για αυτό το πολυτελές άρωμα συνεχίζει να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το μαγευτικό άρωμα ήταν ένα από τα best sellers στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για το περασμένο έτος.

  1. Viktor & Rolf Flowerbomb

Μια αληθινή έκρηξη αρωμάτων κρύβετε στο δελεαστικό άρωμα Flowerbomb του Viktor & Rolf. Η γοητευτική φρεσκάδα και οι γλυκές νότες θα αγγίξουν τα πιο τρυφερά χαρακτηριστικά από το χαρακτήρα κάθε γυναίκας και θα τα κάνουν να ανθίσουν σαν τριαντάφυλλο. Η μυρωδιά είναι λεπτή, εξελιγμένη και σέξι. Η αρωματική σύνθεση συνδυάζει τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού, του γιασεμιού και του αφρικανικού άνθους πορτοκαλιού. Αυτές οι φρέσκες νότες είναι εξαιρετικά ισορροπημένες με τη λεπτή αρωματική φρέζιας, του τριαντάφυλλου και της ορχιδέας. Το άρωμα παρουσιάστηκε επίσημα το 2005 και σήμερα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα των τρυφερών γυναικών.

Perfumes-that-remain-in-history-blog-post-image-02

  1. Chloe Roses De Chloe

Το λουλούδι που είναι εμβληματικό για την Chloe, δηλαδή το τριαντάφυλλο, ανακαλύπτει τη νέα της ενσάρκωση στο εξαιρετικό άρωμα Roses De Chloe. Το άρωμά του είναι εξαιρετικά τρυφερό και κομψό. Χαϊδεύει το δέρμα των γυναικών που το φοράνε με μια θεϊκή και λεπτή λουλουδένια μυρωδιά, στην οποία η ελκυστική μυρωδιά του τριαντάφυλλου, του λευκού μόσχου και του κεχριμπαριού συμπλέκονται. Το ακαταμάχητο άρωμα κυκλοφόρησε μόνο το 2013, αλλά η εμφάνισή του προκάλεσε τέτοιο ενδιαφέρον που για 5 χρόνια έγινε ένα από τα κλασικά αρώματα.

  1. Dior J’adore

Όχι, δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε το πολυτελές επώνυμα άρωμα, που οι κομψές γυναίκες με αυτοπεποίθηση λατρεύουν. Το J’adore της Dior δεν είναι απλό άρωμα, αλλά αρωματική μαγία, η οποία εθίζει. Μόλις χρησιμοποιήσετε αυτή τη μυρωδιά, δεν θα μπορέσετε να οικανοποιηθέιτε με ένα άλλο άρωμα που να επιδεικνύει την θηλυκότητα σας τόσο καλά. Ονομάζεται επίσης “Ο Θεός των αρωμάτων”, το J’adore κυκλοφόρησε το 1999 και σήμερα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αυθεντικά αρώματα. Όχι μόνο ένα κλασικό άρωμα, αλλά ένα αιώνιο – αυτό είναι το J’adore!
Αυτά είναι τα δέκα αρώματα από την κατάταξη των παγκοσμίων αρωματοποιών που θεωρούνται ως κλασικά. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτά τα αρώματα και συμφωνείτε με τους αρωματοποιους; Θα χαρούμε να πείτε τη γνώμη σας σε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο 🙂

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.