Contemporary blog for branded perfumery

Τι δώρο μπορούμε να κάνουμε σε έναν άνθρωπο που έχει τα πάντα;

подарък парфюм

Όλοι από μας έχουμε βρεθεί σε κατάσταση που πρέπει να επιλέξουμε δώρο για κάποιον που φαίνεται να έχει τα πάντα. Σε αυτές τις καταστάσεις, γεννιούνται συχνά απίστευτες (και αρκετά γελοίες) ιδέες δώρων. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλιές μας:

Τι δώρο μπορούμε να κάνουμε σε έναν άνθρωπο που έχει τα πάντα?

Όταν διαλέγουμε δώρο για κάποιον, αυτά που μας καθοδηγούν είναι οι γεύσεις, τα ενδιαφέροντα, και οι προτιμήσεις του παραλήπτη, ή από ότι έχει ανάγκη. Αυτά τα μικρά κόλπα, όμως, δεν μετράνε εδώ. Ο ήρωάς μας δεν έχει μόνο όλα που χρειάζετε, αλλά και ένα σωρό άλλα “περιττά” πράγματα. Διαθέτει επίσης και με αρκετά χρήματα για να αγοράσει ότι γουστάρει. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να απογοητευόαστε. Εκτός από τα δώρα που δεν είναι υλικά για τους αγαπημένους μας (αγάπη, υποστήριξη, κατανόηση, βοήθεια, φιλία), σας προτείνουμε μερικές βασικές λύσεις που είναι κατάλληλες για κάθε αφορμή και για καθε άνθρωπο.

Άρωμα – ένα δώρο κατάλληλο για κάθε αφορμή

Το άρωμα είναι μια εξαιρετική λύση αν προβληματίζεστε τι δώρο να πάρετε. Με το άρωμα μπορείτε να κάνετε τέλεια εντύπωση, να χαϊδέψετε το εγώ του παραλήπτη και πραγματικά να τον εκπλήξετε. Δεν έχει σημασία αν ο άνθρωπος ήδη έχει αρώματα. Καθένα άρωμα είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές αισθήσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά στοιχεία, επηρεάζοντας διαφορετικά και υπογραμμίζοντας διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι παρόλου που ο παραλήπτης φαίνεται να έχει τα πάντα, ένα άρωμα ποτέ δεν είναι περιττό. Επειδή γνωρίζουμε, φυσικά, ότι ένα άλλο άρωμα δεν είναι ποτέ περιττό. Με ενα άρωμα εσείς θα:

Πώς να επιλέξετε το σώστο άρωμα;
Η επιλογή του σωστού άρωμα δεν είναι πάντα εύκολη δουλειά (ειδικά αν δεν είστε πολύ κοντινοί του παραλήπτη). Ωστόσο, μπορείτε να βασιστείτε σε μερικά βασικά κριτήρια. Σκεφτείτε για την προσωπικότητα και για τα συμφέροντα του ατόμου, για τον οποίο θα αγοράσετε το άρωμα. Σκεφτείτε το υπονοούμενο που θέλετε να αφήσετε με το δώρο σας. Σκεφτείτε τι ρόλο θέλετε το άρωμα να παίξε στνν ζωή του / της – αν θέλετε να τονίσει τον χαρακτήρα ή να ορισμένα χαρακτηριστικά από την προσωπικότητα του, αν θέλετε να τον δώσετε αυτοπεποίθηση ή καλή διάθεση με κάθε ψέκασμα.

Ποτέ μην βιάζεστε όταν διαλέγετε ένα άρωμα. Η πρώτη εντύπωση των αρωμάτων συχνά δεν τεριάζει με την ουσία τους. Περιμένετε και δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να αισθαθείτε τις μεσαίες και βασικές νότες. Μόνο τότε θα έχετε μια πραγματική ιδέα για το άρωμα και θα μπορέσετε να καταλάβετε αν είναι κατάλληλο.

Aρώματα πολυτελείας για ανθρώπους πολυτελείας
Έχουμε ήδη περιγράψει εκ μέρους το πορτρέτο του παραλήπτη μας. Έχουμε δώσει επίσης βασικές οδηγίες για την σωστής επιλογή αρώματος. Τώρα θα πρέπει να προσθέσουμε πιο συγκεκριμένα περιγραφές του τέλειου άρωμα – πρέπει να είναι μοναδικό, πολυτελές και εντυπωσιακό.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι αρκετό μόνο να χαρίσετε ένα ευχάριστο μπουκέτο αρωμάτων. Πρέπει να διαλέξετε ένα πραγματικό έργο της τέχνης, που είναι όλο πολυτέλεια, μοναδικότητα για τους γνώστες. Καταλαβαίνεις ήδη πού το πάμε, έτσι; Τα εξειδικευμενα αρώματα δεν απευθύνονται στο μαζικό χρήστη, αλλά ένα έχουν διαφορετικό ρόλο. Δημιουργημένα με τεράστιο πάθος και αρωματικά έλαια υψηλότερης ποιότητας από όλο τον κόσμο, κάθε μπουκάλι εξειδικευμένο αρώματα θεωρείται αριστούργημα. Έχουν φτιαχτεί από τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν είναι μόνο το άρωμα με υψηλότερη ποιότητα και μοναδικότητα. Εκείνο προστατεύεται σε ένα μοναδικό, χειροποίητο μπουκάλι, το οποίο είναι επίσης έργο τέχνης. Ο άνθρωπος σας σίγουρα θα απολαύσει ένα τέτοιο αρωματικό αριστούργημα.

Δείτε τις προτάσεις μας:

Για την κομψή κυρία που αγαπά την αρμονία και την ησυχία, επιλέξτε το άρωμα Amouage Interlude Woman. Εκείνη θα εντυπωσιαστεί από το απίστευτα όμορφο βαθύ μπλε μπουκαλάκι με αρώματος, διακοσμημένο με χρυσά στοιχεία και μπλε κρύσταλλο Swarovski. Η εξωτική εμφάνιση της φιάλης υπονοεί επίσης την εξωτική μυρωδιά

Εάν θέλετε να πάρετε ένα άρωμα unisex, γιατί όχι το Armani; Το Privat Armani Eclat de Jasmin θεωρείται σύμβολο αγάπης λόγω του αρώματος του γιασεμιού και του τριαντάφυλλου. Τονίζει την αιώνιο στύλ, την κομψότητα και την αποκλειστικότητα, και μπορεί χωρίς λέξεις να πεί πολλά για σας.

Το Primi Armani Figuer Eden είναι το άρωμα των δημιουργικών καλλιτεχνικών ανθρώπων που αγαπούν να χρησιμοποιούν και να παίζουν με τη φαντασία τους. Η μυρωδιά του σύκου σαν να ανοίγει τις πύλες ενός κήπου του Εδέμ και προσφέρει υπέροχες αρωματικές εκπλήξεις.

Ο καθένας θα θαυμαστεί από το άρωμα Amouage Honoyr Man. Κατακτά όχι μόνο τις ανδρικές σκέψεις αλλά και τις γυναίκες καρδιές. Συσκευασμένο σε ένα μπουκάλι λευκό γυαλί με χρυσά στοιχεία και ένα καπάκι, και ανήκει στην κατηγορία των εξωτικών, πικάντικων, ακαταμάχητων αρωμάτων.

Όταν μιλάμε για ανδρικά αρώματα πολυτελείας, δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε τον ανατολίτικο άρωμα Amouage Epic Man. Συχνά το θεωρούν για μυστικιστικό άρωμα λόγω των εξαιρετικών αρωματικών συστατικών του – πιπέρι, κάρδαμο, κύμινο, μύρο, σανταλόξυλο, πατσουλί. Η τάση του ανατολικού και της πολυτέλειας φάνετε ακόμα και στην εμφάνιση της φιάλης – βαθύ πράσινο με χρυσά στοιχεία και καπάκι. Ανατολική, εξωτική ομορφιά.

Exit mobile version