Οι πιο περίεργες φιάλες αρωμάτων

 

extravagand-perfumes-banner-image-venera

Οι πιο περίεργες φιάλες αρωμάτων

Πόση αλήθεια υπάρχει στην παρακάτω δήλωση του συγγραφέα Joybel: “Ποτέ δεν είστε εντελώς ντυμένοι αν δεν φοράτε άρωμα”!
Μαζι με τις τσάντες, τα κασκόλ, τα ρολόγια και τα καπέλα, το άρωμα είναι το πιο σημαντικό και αξέχαστο αξεσουάρ. Εκείνο προσθέτει αυτή τη δόση ατομικισμού που όλοι χρειαζόμαστε τόσο πολύ.

Φορώντας άρωμα, εμείς αφήνομε ένα αόρατο μονοπάτι πίσω μας και με το άρωμά μοιραζόμαστε απαλά την ιστορία μας με όλους όσους συναντάμε στο δρόμο μας, ενώ το μπουκάλι άρωμα παραμένει στο σπίτι μας για να το απολαμβάνυμε.
Τοποθετημένο στο μπουντουάρ, στο ντουλαπάκι ή στο μπάνιο μας, το μπουκάλι άρωμα μπορεί να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού. Μπορεί να δώσει πολυτέλεια, κομψότητα και σύγχρονη αισθητική στον προσωπικό μας χώρο.

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσες ώρες δημιουργικής και στοχαστικής δραστηριότητας πηγαίνουν στη δημιουργία μιας μυρωδιάς. Γι΄αυτό, δεν πρέπει να υποτιμάται τον κόπο όσων κατασκευάζουν τη φιάλη αρωμάτων. Η φιάλη άρωμάτων σταδιακά μας εισάγει σε μια συναρπαστική προσδοκία του ευωδιαστόυ άρωμα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο νόμο όσον αφορά το μπουκάλι άρωμα και το περιεχόμενό του – τα ροζ μπουκάλια συνήθως έχουν γλυκά αρώματα, και τα σκούρα – ανατολίτικες ή ξυλώδεις νοτες.

Εμπνευσμένοι από τη χειροτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια των σχεδιαστων, σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας 15 από τις πιο εξωφρενικές και δημιουργικές φιάλες αρωμάτων. Σίγουρα αξίζουν μια ιδιαίτερη θέση στο μπουντουάρ μας ή αν ακολουθήσετε το παράδειγμά μας στη λίστα επιθυμιών μας για τα Χριστούγεννα!

Estee Lauder “Golden Pineapple Solid Perfume”

Perfume-bottle-image-03

Μέρος της περιορισμένης συλλογής της Estee Lauder το 2015, αυτό το άρωμα είναι ένα πραγματικό κόσμημα, καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αρώματα της μάρκας.

La Prairie “Midnight Rain”

Perfume-bottle-image-12

Το μπουκάλι Midnight Rain μοιάζει με μια σταγόνα βροχής. Η υπέροχη φιάλη θα επισκιάσει σίγουρα οποιοδήποτε άλλο άρωμα στη συλλογή σας.

Marc Jacobs “Decadence”

Perfume-bottle-image-04

Ο Mark Jacobs ίσως να έχει σκεφτεί για όλους μας, και πιο πολύ για εκείνους που δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιο είναι το πιο αξέχαστο αξεσουάρ – το άρωμα ή η τσάντα. Θα είμαστε ευχαριστιμένοι να φοράμε αυτό το άρωμα, το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Betsey Johnson “Too Too Pretty”

too too pretty perfume

Ο φρέσκος σχεδιασμός του φιάλης, που μοιάζει με ένα φόρεμα μπαλαρίνας, κάνει ένα συνδιαζμό με το όνομα του ίδιου του αρώματος. Το «Too Preto Pretty» θα κάθετε περήφανα δίπλα στην συλλογή κραγιόν σας.

Akon “Konvict” 

konvict akon perfume

Η Akon παρουσίασε τα δύο πρώτα αρώματα Konvikt το 2010. Τα δύο μπουκάλια των 50 ml είναι δεμένα με χειροπέδες και αλυσιδα. Μία προκλητική φιάλη φρέσκου αρώματος, με άρωμα περγαμόντου και λεμονιού και ελάχιστη χροιά από σανταλόξυλο και κέδρο.

Jean Paul Gaultier “Fragile”

Fragile perfume

Η χιονόμπαλα “Χιόνι Fragile” θα μπορούσε να είναι μια όμορφη προσθήκη στην διακόσμηση των Χριστουγέννων στο σπίτι. Η σύνθεση του Fragile αγγίζει τις αισθήσεις μας με τις εσπεριδοειδή και λουλουδένιες νότες

John Varvatos “Artisan”

Artisan perfume

Ντυμένη σε μια πλεκτή συσκευασία , ο “Artisan” μας οδηγεί σε μια καλύβα φοινικόδεντρου που βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα. Η μυρωδιές με εσπεριδοειδη ενισχύουν την αίσθηση ενός ειδυλλιακού παραδείσου από το οποίο δεν θέλουμε να βγούμε έξω.

Ed Hardy “Skulls & Roses” for Him 

Skulls Roses perfume

Με το τυπικό περίεργο και έντονο στυλ που δείχνει στην κατασκευή των ρούχων του, το 2012 ο σχεδιαστής ξεκινά το νέο του άρωμα με συσκευασία μαύρο κρανίο

Viktor & Rolf “Spice Bomb”

Ο σχεδιασμός του “Spice bomb”, με τη μορφή χειροβομβίδα είναι τόσο πετυχημένος που κατάφερε να δημιουργήσει πανικό στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου για τον εντοπισμό στην τσαντα του ανυποψίαστου ταξιδιώτη.

Lubin “Idole de Lubin” 

Idole de Lubin Perfume

Για τους λάτρεις των αφρικανικών μοτίβων, αυτό το εξαιρετικό μπουκάλι αρώματος από τον Serge Luttens θα συμπηρώνει τέλεια το μπουντουάρ σας.

Katy Perry “Purr”

Purr Perfume

Το “Purr” του Katy Perry είναι το τέλειο δώρο για ανθρώπους που λατρεύουν τις γάτες με όλη την γοητεία τις και τον εγωκεντρισμό τις. Ένα όμορφο κόσμημα που θα σας δωρίσει όχι μόνο μεθυστικές μυρωδιές αλλά και θα προσελκύσει την προσοχή κάθε επισκέπτη, σαν ένα πολυτελές αγαλματίδιο.

Junaid Alam Syed “Hadeel” for Her 

Hadeel Perfume

Μοιάζει με την εμφάνιση του διάσημου ξενοδοχείου του Ντουμπάι – Burj al-Arab.
Το “Hadeel” προσφέρει ένα ανατολίτικο κοκτέιλ από φυτικές και φρουτώδεις νότες. Μια εξαιρετική επιλογή για τις ζεστές αραβικές νύχτες στο Ντουμπάι (δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε από το κρύο του χειμώνα και να κλέψετε λίγες ζεστές μέρες!).

Thierry Mugler “Alien”

Alien Perfume

Το περίεργο μπουκάλι του “Alien” μοιάζει με αλλοδαπό ή διαστημόπλοιο και είναι κατάλληλο για ασυνήθιστες γυναίκες με ασυνήθιστα γούστα. Το “Alien” μας εντυπωσιάζει με τις νότες του γιασεμιού, περνώντας ξύλινες νότες και τελειώνοντας με τη ζεστασιά του κεχριμπαριού.

Marc Jacobs “Lola”

Lola Perfume

Ο προκλητικός συνδυασμός των χρωμάτων του αρώματος Lola είναι κατάληλο μόνο για τολμηρά και γενναία κορίτσια! Το αρώμα είναι τόσο τολμηρό όσο είναι και η εμφάνιση της φιάλης. Το “Lola” το οποίο συγκαλύπτει τολμηρά εσπεριδοειδή, φρούτα και λουλουδένες νότες με μόσχους και τόνκα.

Vera Wang “Be Jeweled”

Be Jeweled Perfume

Αυτό το πραγματικό κόσμημα Vera Wang, με πέτρες, που μοιάζει με κολιέ, μας κάνει να είμαστε περιποιητικά γοητευτικοί με μια δόση λαμπρότητας και γοητείας. Όσο για το ίδιο το άρωμα – μας εντυπωσιάζει με νότες από ρόδι και κόκκινη σταφίδα, μετά μας περιβάλλει με τα χρώματα της παιώνιες και φρούτα του πάθους.
Αυτή είναι η επιλογή μας από τα πιο εκλεκτά μπουκάλια αρωμάτων.
Εσείς έχετε το αγαπημένο σας μπουκάλι άρωμα που νομίζετε ότι είναι περίεργο και αξίζει τη θέση του σε αυτή την κατάταξη; Μοιραστείτε τις απόψεις σας. Ανυπομονούμε να μας τα πείτε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.