9 αρώματα για περιπέτειες και ταξίδια

летни парфюми

Παρατηρήσατε ότι οι καλύτερες αναμνήσεις μας έχουν ένα άρωμα. Ναι, ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι μυρωδιές μας επηρεάζουν με διάφορους τρόπους, και επίσης μπορούν να μας επιστρέψουν πίσο στις αναμνήσεις μας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, γεμάτες συναισθήματα. Είμαστε σίγουροι ότι αν μιρίσετε ένα συγκεκριμένο άρωμα, θα πολύ εύκολο να μεταφερθείτε πίσω στο περασμένο καλοκαίρι ή μπορείτε να νιώσετε πάλι το ανοιξιάτικο αεράκι,
Ωστόσο, οι αρωματικές νότες μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να μας επιστρέφουν στις αγαπημένες μας στιγμές. Μπορούν να μας προετοιμάσоυν για ειδικές εμπειρίες, να μας ενθαρρύνουν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, για τα οποία δεν μας φτάνει το κουράγιο.

Εδώ σας έχουμε ετοιμάσει εννέα μυρωδιές που θα ξεκλειδώσει την διάθεση σας για αξέχαστες εμπειρίες και συναρπαστικές, αξέχαστες στιγμές . Δείτε ποιές είναι:

1. Davidoff Adventure για άνδρες

Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίζουμε την επιλογή μας ακριβώς με αυτό το άρωμα. Το Davidoff Adventure είναι το άρωμα του ταξιδιώτη, του τυχοδιώκτη, του πρώτου εύρεσης. Συνδυάζει τέλεια το χάρισμα με την περιπέτεια, τη δύναμη και τη σταθερότητα με το άγνωστο. Η μυρωδιά του συνδιάζει φρέσκα μανταρίνια, λεμόνια και μόσχου, που θα σας προετοιμασουν για ένα αξέχαστο καλοκαίρι και νέους ορίζοντες.

2. Lalique L’Amour για γυναίκες

Αν θέλετε να ξυπνήσετε αμέσως την επιθυμία σας για ρομαντικές περιπέτειες και να προκαλέσετε την καλοκαιρινή σας διάθεση, αυτό είναι το άρωμα για εσάς. Ελαφρύ, γλυκό, αλλά εξαιρετικά συναρπαστικό, αυτό το άρωμα θα σας μαγέψει και θα σας προετοιμάσει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

3. Mercedes-Benz VIP Club Energetic Aromatic by Annie Buzantian για άνδρες

Με то καθαρό και κομψό άρωμα του, το Mercedes-Benz VIP Club Energetic Aromatic θα σας μαγέψει και θα σας βάλει να ξεκινήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια. Κατάλληλο τόσο για βόλτες στην παραλία, όσο και για ζεστές βραδιές. Το άρωμα τονίζει το στυλ, την εκλέπτυνση και τον πειρασμό σας, προσθέτοντας περιπετειώδες νότες στις εντυπώσεις που δημιουργείτε.

4. Clinique Happy για γυναίκες

Ένα ηλιόλουστο καλοκαιρινό πρωινό, ένα δροσερό αεράκι, ένας χυμός φρες, στο χέρι σας μπορείτε να νιώσετε τις πιτσιλιές των θαλάσσιων κυμάτων που σπάνε σε μια σπιθαμή από σας. Κάθε καλοκαιρινή μέρα είναι μια περιπέτεια, κάθε καλοκαιρινή μέρα είναι μια ευκαιρία ευτυχίας. Νιώστε την ευτυχία και τη φρεσκάδα με το άρωμα Happy και απολαύστε το καλοκαίρι.

5. Bentley Bentley for Men Azure για άνδρες

Νιώστε την ελευθερία και την γοητεία του καλοκαιριού. Εμπνευσμένο από το αυτοκίνητο Bentley Azure, αυτή η μυρωδιά επηρεάζει άμεσα με την φρεσκάδα του σαν μια αναπνοή αλμυρού αέρα στην παραλία. Το Bentley for Men Azure θα σας επιτρέψει να νιώσετε την αληθινή ενέργεια και τη δύναμη του απέραντου μπλε.

6. Michael Kors Wonderlust για γυναίκες

Η κύρια έννοια του αρώματος είναι η έννοια της διαφυγής. Δεν χρειάζονται λόγια εδώ. Δείτε μόνο το διαφημιστικό κλιπ αρωμάτων:

7. Hermes Le Jardin de Monsieur Li για άντρες και γυναίκες

Ο δημιουργός του αρώματος – Jean-Claude Έλενα εξωμολόγησε γι ‘αυτό: ¨Θυμάμαι τη μυρωδιά των λιμνών, το άρωμα του γιασεμιού, η μυρωδιά των υγρων πετρών, οι δαμασκηνιές και γιγαντιαία μπαμπού. Ήταν όλα εκεί, και υπήρχαν ακόμη και κυπρίνοι στις λίμνες που ήταν στο κατώφλι του αιώνα τους. ”

Το άρωμα εσπεριδοειδών που είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, θα ξεκλειδώσει τις αισθήσεις σας και θα σας βυθίσει σε έναν φανταστικό κήπο με λουλούδια όπου μπορείτε εύκολα να χαθετεί στην ομορφιά και την ακαταμάχητη μυρωδιά των αρωμάτων που σας περιβάλλει.

8. Van Cleef & Arpels Reve για γυναίκες

Βυθίζοντάς σας σε έναν κόσμο από φαντασιώσεις και όνειρα, οι ανατολικές νότες αυτού του γλυκόυ και κομψού άρωμα θα υπενθυμίσει την ευχαρίστηση από την ζωή, σε συνδυασμό με την αύρα της θάλασσας και μυρωδιά φρούτων. Το άρωμα κατέχει το μυαλό μας με εκπληκτική θέα και μας αφήνει όχι μόνο την επιθυμία για περισσότερη, αλλά και με την θέληση για δράση και πρωτοβουλίες.

9. Calvin Klein CK2 για άνδρες και γυναίκες

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά γεμάτο με αξέχαστες βραδιές, τρέλα, αξέχαστες εκδρομές, μέρες γεμάτες με ωραία κοκτέιλ, καλή μουσική, αγαπημένους ανθρώπους και όμορφες γεύσεις. Το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο σε περιπέτειες και αναμνήσεις. Το καλοκαίρι είναι νεαρό πνεύμα, τολμηρό, ακόμα και λίγο απερίσκεπτο. Το ασυνήθιστο συνδυασμό από wasabi, μανταρίνι και φύλλα βιολέτας κάνουν το άρωμα Calvin Klein CK2 κατάλληλη παρέα για όλες τις έκτακτες εμπειρίες που σας περιμένουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.