Contemporary blog for branded perfumery

Tester αρωμάτων vs. Αρωμάτων επίσημων brand

tester venera.gr

Tester αρωμάτων vs. Αρωμάτων επίσημων brand

Αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μεταξύ των επώνυμωναρωμάτων και των tester; Βρείτε τις σωστές πληροφορίες σε αυτό το άρθρο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αυθεντικών επώνυμων αρωμάτων και των tester τους; Καθώς το θέμα είναι αρκετά εκτενές, αποφασίσαμε να απαντήσουμε με ακρίβεια και συγκεκριμένα σε αυτό το ερώτημα χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσουμε πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.

Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν και προτιμούν τα “testers” αντί για τα αυθεντικά αρώματα, επειδή πιστεύουν ότι οι αρωματικές ουσίες είναι πιο ανθεκτικές και κορεσμένες. Άλλοι παραμένουν δυσαρεστημένοι και συμμερίζονται την άποψη ότι δεν θα πλήρωναν “για κάτι που δεν είναι στην αυθεντική του συσκευασία”. Πού είναι όμως η αλήθεια; Αυτό ακριβώς θα απαντήσουμε στις ακόλουθες γραμμές.

Ποια είναι η αλήθεια για τα tester και τα αρώματα; Υπάρχουν τόσες απόψεις και θεωρίες σχετικά με το θέμα που αν πάμε να απαριθμήσουμε κάθε μία από αυτές, θα πρέπει να δημοσιεύσουμε ένα ολόκληρο βιβλίο. Αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Σε αυτή την ερώτηση, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εν συντομία, με ακρίβεια και σαφή παρουσίαση, συνθέτοντας όλες τις πληροφορίες που επέλεξαν για εσάς οι ειδικοί των αρωμάτων.

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το κατά τα άλλα μακροσκελές θέμα, ξεκινάμε με τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας.

Τι είναι το tester;

Τα tester είναι αυθεντικά αρώματα που προσφέρονται συχνά σε συσκευασία χωρίς ετικέτα ή σελοφάν. Τα tester παράγονται πολύ συχνά στη μεγαλύτερη γκάμα αρωμάτων των επώνυμων προϊόντων. Η συσκευασία που χρησιμοποιείται συνήθως είναι των 100 ml αλλά μπορεί να το δείτε και σε μπουκαλάκι με 50, 75, 90, 125 ή οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή.Ο σκοπός αυτού του τύπου προϊόντος είναι να δείξει και να παρουσιάσει το άρωμα πριν από την αγορά του σε μεγάλες αρωματοποιίες και εμπορικά κέντρα. Συνήθως, τα tester δεν πωλούνται, αλλά πολύ συχνά πωλούνται και μεταπωλούνται στο δίκτυο διανομής και πωλήσεων. Κάθε tester περιέχει κατά 100% το αυθεντικό αρωματικό υγρό, ίδιας σύνθεσης με το επίσημα συσκευασμένο άρωμα.

Πώς να διακρίνω το επίσημο tester ενός αρώματος;

Είναι εύκολο. Όταν αγοράζετε αρώματα διαδικτυακά, βεβαιωθείτε τι ακριβώς αγοράζετε. Πολλά από αυτά τα προϊόντα περιγράφονται είτε ως tester (TESTER) είτε ως προϊόντα που έχουν μια έγχρωμη συσκευασία (και σελοφάν). Τα testerπροτιμώνται εξίσου με τα αρώματα και μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά online καταστήματα αρωμάτων. Αν αγοράζετε αρώματα χωρίς συσκευασία, κουτί και το σχέδιο της συσκευασίας δεν απεικονίζει το brand, υπάρχει μια πιθανότητα να είναι tester. Τα επίσημα αρώματα έχουν επώνυμη συσκευασία και διαφορετική τιμή. Κανονικά υψηλότερη από τονtester.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο tester και το simpler;

Ξέρετε τι είναι το simpler; Μπορεί να φαντάζεστε ότι είναι επώνυμα μικρά φιαλίδια-μινιατούρες με το αρωματικό υγρό του αντίστοιχου επώνυμου αρώματος. Είναι διαφημιστικά δείγματα που διανέμονται δωρεάν ή χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή του αρώματος. Συνήθως, τα μικρά δείγματα περιέχουν περίπου 1,2 ml αρωματικού υγρού, σε αντίθεση με τα tester, που διατίθενται συνήθως σε ένα μεγάλο φιαλίδιο παρόμοιο με του αρώματος. Δεν πωλούνται ούτε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς εκτός της διαφήμισης. Η χρησιμότητά τους είναι για μια φορά, για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με την αίσθηση του προϊόντος.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του αρώματος και του tester;

Από την οπτική του μάρκετινγκ, η διαφορά μεταξύ του tester και του αρώματος είναι στη συσκευασία τους. Το άρωμα έχει επίσημη συσκευασία σε αντίθεση με το tester! Τα tester έχουν το ίδιο αρωματικό υγρό, αλλά συχνά πωλούνται χωρίς την πολυτελή συσκευασία. Πιθανόν μερικές φορές να τα βρείτε χωρίς πώμα και ετικέτες, κάτι που έχουν τα αρώματα με την επίσημη συσκευασία.

Είναι το tester ποιο ανθεκτικό από τα επίσημα αρώματα;

Το tester διαρκεί όσο και το άρωμα. Η αντοχή των αρωμάτων και των tester είναι η ίδια, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο αποθήκευσης. Αν κάνετε ένα πείραμα και αφήσετε ένα επίσημο άρωμα και ένα tester στην τσάντα σας χωρίς καπάκια για περισσότερο από ένα μήνα, θα νιώσετε τη διαφορά στην αντοχή και των δύο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υγρό άρωμα εξασθενεί όταν δεν αποθηκεύεται σωστά, οπότε το άρωμα χάνεται. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διευκρινιστεί ότι και οι δύο τύποι προϊόντων αρωμάτων παράγονται στο ίδιο μέρος και με την ίδια σύνθεση αρωμάτων από τους αρωματοποιούς, ακόμη και σε ίδια φιαλίδια. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι το άρωμα πωλείται με επίσημη διαφημιστική συσκευασία ενώ το tester χωρίς.

Venera.gr

Γιατί να αγοράσω tester;

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός tester είναι η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ στην οποία προσφέρεται. Ταπαγκοσμίου φήμης brand και οι αρωματοποιίες αναπτύσσουν εκπληκτικές αρωματικές ουσίες για κάθε γούστο και κάθε στυλ που το αντιπροσωπεύει η υπέροχη πολυτελή συσκευασία. Αξίζει όμως να πληρώσουμε για κάτι που θα πετάξουμε λίγα λεπτά μετά την άνοιγμα της νέας μας αγοράς; Σε αυτή την ερώτηση, ο καθένας μπορεί να απαντήσει για τον εαυτό του. Ωστόσο, το συναίσθημα είναι μοναδικό όταν παίρνουμε ένα νέο άρωμα και καθώς ανοίγουμε το περιτύλιγμα ξεπροβάλει μια λαμπερή συσκευασία και στην συνέχεια σπρώχνουμε απαλά τον ψεκαστήρα (αρκετές φορές), ψεκάζοντας το πρώτο αρωματικό υγρό στο δέρμα μας.

Ελπίζουμε ότι απαντώντας στις ερωτήσεις σας και παρέχοντάς σας περισσότερες πληροφορίες, γνωρίζετε πλέον τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ των αυθεντικών επώνυμων αρωμάτων και των tester τους. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να συνοψίσω για μια ακόμη φορά – τα tester και τα αρώματα περιέχουν το ίδιο άρωμα – 100% αυθεντικό υγρό. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται μόνο στο μπουκάλι μέσα στο οποίο φθάνουν σε σας.

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο ενδιαφέρον και χρήσιμο. Όταν μιλάμε για tester και αρώματα, τα ερωτήματα μπορεί να είναι πολλά. Εάν έχετε προτάσεις και περισσότερες ερωτήσεις, θα χαρούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας.

 

Exit mobile version