Diesel Loverdose EDP 75ml για γυναίκες Γυναικεία αρώματα
 • Diesel Loverdose EDP 75ml για γυναίκες Γυναικεία αρώματα
 • Diesel Loverdose EDP 75ml για γυναίκες Γυναικεία αρώματα
 • Diesel Loverdose EDP 75ml για γυναίκες Γυναικεία αρώματα
100% original product Barcode του προϊόντος: 3605521132499

Η Diesel είναι ιταλική μάρκα που ιδρύθηκε από τον Renzo Rosso το 1978. Η εταιρεία είναι γνωστή κυρίως με τα τζιν κολεξιόν της. Οι γραμμές μόδας είναι Διαβάστε περισσότερα..

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

Αρωματική νότα: ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Γυναικεία αρώματα

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 46,68

Το Diesel δημιούργησε ένα εντυπωσιακό άρωμα με τίτλο Loverdose - ένα παιχνίδι λέξεων που μπορεί να ερμηνευτεί όπως «Lover Dose» ή «Overdose αγάπης». Το άρωμα ανακοινώνεται ως ένα «όμορφο, αλλά θανατηφόρο όπλο αποπλάνησης», το οποίο έκανε να «αναφλέξει τα πάθη όπως ποτέ άλλοτε». Το Diesel Loverdose διαθέτει μόρια που διεγείρουν τον υποθάλαμο, το μέρος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την έλξη και τη σφοδρή επιθυμία. Οι μύτες πίσω από το άρωμα είναι οι Honorine Blanc και Olivier Cresp.


Η ίδια η σύνθεση είναι φυτική-πικάντικη και ανοίγει με εσπεριδοειδή φρεσκάδα από λεμόνι και αφρώδη ζουμερά μανταρίνια. Γιασεμί, γαρδένια και γλυκόριζα αποτελούν την καρδιά του αρώματος, ενώ η βάση αποκαλύπτει ανατολίτικες και δασωμένες συμφωνίες Ambrox, βανίλιας, κέδρου και σανταλόξυλου. Το εικονικό μπουκάλι είναι διαμορφωμένο ως καρδιά - διαμάντι που διαπερνάει ένα στιλέτο, που είναι χρωματισμένο σε έντονες αποχρώσεις του Αμέθυστου.


Νότες κορυφής: Λεμόνι, πορτοκαλί μανταρίνι

Μεσαίες νότες: Γιασεμί, Γαρδένια, Star anise, Γλυκόριζα

Νότες βάσης: Ambrox, Βανίλια, Κέδρος, Σανταλόξυλο


Κυκλοφόρησε το 2011.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. The delivery price is 4 BGN for Bulgaria. We deliver straight to your door for 1-3 working days after processing the order or to ECONT office on the next working day.
 2. If you order products for more than 100 BGN, your delivery is FREE.
 3. If you order within the city of Plovdiv you will be charged only 2.50 BGN, or to be collected from our store for free.
 4. Our delivery is managed by our own distributors or with the help of SPEEDY courier services. We deliver straight to the client’s door or to a preferred ECONT office from 9 AM to 5 PM every working day of the week, and until 2 PM on a Saturday. Deliveries are not made on Sundays or on official holidays.
 5. For every order to a foreign European country, your fixed charge for delivery is 6 EURO + 1 EURO for every added product. The delivery period is from 2 to 28 working days (depending on the country it is traveling to).
 6. Your order is process in the next 24 hours from Monday to Friday. If you order after 4 PM, your order will be processed on the next working day.
 7. After your order is processed, you will be notified by e-mail or phone for the exact date of delivery.
 8. If you order products with status “2-5 days”, then your whole order will be finished within this period of time.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού