100% original product Barcode του προϊόντος: 3346475544081

Με ιστορία πάνω από 175 χρόνια, η γαλλική εταιρεία Guerlian είναι από τους πρώτους οίκους αρωμάτων στον κόσμο. Φημίζεται με τα σπάνια και Διαβάστε περισσότερα..

ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

Αρωματική νότα: ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προϊόντα χωρίς συσκευασία, UNISEX ΑΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 42,18

Οι δημιουργίες του Guerlain έχουν επηρεάσει από καιρό τις τάσεις της αρωματοποιίας με αρώματα όπως οι Jicky, Shalimar και Vétiver. Το Guerlain είναι από τα λίγα παλαιότερα σπίτια που υπάρχουν αποκλειστικά για την παραγωγή και εμπορία αρωμάτων. Πολλές μάρκες στη βιομηχανία αρωμάτων, όπως η Chanel και ο Jean Patou είναι στην πραγματικότητα τμήματα σπιτιών μόδας ή πολυεθνικών ομίλων ετερογενών δραστηριοτήτων που διαθέτουν άδεια για την επωνυμία.


Το άρωμα Aqua Allegoria Nerolia Bianca από τον Guerlain είναι ένα σχετικά νέο άρωμα από το θρυλικό άρωμα Guerlain. Το Aqua Allegoria Nerolia Bianca καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μιμηθεί το άρωμα ενός πορτοκαλεώνα στην άνθιση. Ανοίγει με μια φρέσκια ανάσα καλοκαιρινών εσπεριδοειδών, υπογραμμισμένη με κορυφαίες νότες από πικρό πορτοκάλι και νερόλι. Οι μεσαίες νότες πορτοκαλιού μεταφέρουν το θέμα των εσπεριδοειδών στις βασικές νότες. Εκεί συναντάμε άνθη πορτοκαλιού και πετιgrain, που δίνει τις ρίζες του αρώματος και μια γήινη βάση.


Κορυφαίες νότες: Πικρό πορτοκάλι, Νερόλι

Μεσαίες νότες: Πορτοκάλι, Πέτιγκρεμ

Νότες βάσης: Πορτοκαλί άνθος, πορτοκαλί φύλλο


Ο Θρύρι Γουάσερ δημιούργησε το άρωμα το 2013 για τον Γκουέρλειν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. The delivery price is 4 BGN for Bulgaria. We deliver straight to your door for 1-3 working days after processing the order or to ECONT office on the next working day.
 2. If you order products for more than 100 BGN, your delivery is FREE.
 3. If you order within the city of Plovdiv you will be charged only 2.50 BGN, or to be collected from our store for free.
 4. Our delivery is managed by our own distributors or with the help of SPEEDY courier services. We deliver straight to the client’s door or to a preferred ECONT office from 9 AM to 5 PM every working day of the week, and until 2 PM on a Saturday. Deliveries are not made on Sundays or on official holidays.
 5. For every order to a foreign European country, your fixed charge for delivery is 6 EURO + 1 EURO for every added product. The delivery period is from 2 to 28 working days (depending on the country it is traveling to).
 6. Your order is process in the next 24 hours from Monday to Friday. If you order after 4 PM, your order will be processed on the next working day.
 7. After your order is processed, you will be notified by e-mail or phone for the exact date of delivery.
 8. If you order products with status “2-5 days”, then your whole order will be finished within this period of time.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού