100% original product Barcode του προϊόντος: 3386460109437

Ο Jimmy Choo είναι πολύ γνωστός σχεδιαστής, ο οποίος γεννήθηκε στην Μαλαισία το 1948. Είναι φημισμένος σε όλο τον κόσμο με τα χειροποιητά Διαβάστε περισσότερα..

ΞΥΛΩΔΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

Αρωματική νότα: ΞΥΛΩΔΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προϊόντα χωρίς συσκευασία, ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 42,34

Το Urban Hero είναι ένα νέο εντυπωσιακό άρωμα για άντρες από τον οίκο μόδας Jimmy Choo. Απελευθερώνεται σε συγκέντρωση αρωματικού νερού και ανήκει στην ξυλώδη-πικάντικη αρωματική ομάδα. Η σύνθεσή του είναι ένα έντονο μείγμα εξωτικών αρωμάτων από ασβέστη δάχτυλου, τριανταφυλλιάς και γκρι κεχριμπάρι.


Το Urban Hero είναι το τέλειο αξεσουάρ που συμπληρώνει την εικόνα του μοντέρνου αστικού στιλ. Το άρωμα είναι σχετικό, ζωντανό, αισθησιακό και βαθύ. Η συμφωνία με τα εσπεριδοειδή της αυστραλιανής ποικιλίας ασβέστη, που ονομάζεται επίσης «χαβιάρι λεμονιού», γίνεται όλο και πιο συχνή και χρησιμοποιείται λόγω των μικροσκοπικών μπαλών μέσα. Αισθανόμαστε το ιδιαίτερο άρωμά του στις κορυφαίες νότες του Urban Hero, σε συνδυασμό με το πικάντικο μαύρο πιπέρι. Η καρδιά είναι μια εξαιρετική συνύπαρξη μεταξύ του τριανταφυλλιάς και του αρσενικού χαρακτήρα του Βέτιβερ. Η αίσθηση της άνεσης συμπληρώνεται από ζεστές αρωματικές δερμάτινες αποχρώσεις, που ακτινοβολούνται στο τελικό στρώμα της σύνθεσης μαζί με ένα σπάνιο γκρι κεχριμπάρι.


Το μπουκάλι έχει διαφορετική εμφάνιση και σχήμα από τα προηγούμενα ανδρικά μοντέλα του Jimmy Choo. Το πάνω μέρος καλύπτεται με μεταλλικό καθρέφτη και ένα όμορφο ανάγλυφο καπάκι.


Κορυφαίες νότες: ασβέστη δάχτυλου, μαύρο πιπέρι;

Μεσαίες νότες: τριανταφυλλιές, βέτιβερ;

Βασικές νότες: πορτοκαλί γκρι, δέρμα;


Κυκλοφόρησε το 2019.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. Η τιμή παράδοσης είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Παραδίδουμε απευθείας στην πόρτα σας για 2-4 εργάσιμες ημέρες μετά την επεξεργασία της παραγγελίας ή στο γραφείο της ACS.
 2. Για παραγγελίες άνω των 80€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 3. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας πραγματοποιείται μέσα στο διάστημα 09:00-17:00 κι από τις 09:00-14:00 το Σάββατο. Αποστολές και παραδόσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες.
 4. Για κάθε παραγγελία σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα, η πάγια χρέωση παράδοσης είναι 6 ΕΥΡΩ + 1 ΕΥΡΩ για κάθε προστιθέμενο προϊόν. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 28 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη χώρα στην οποία ταξιδεύει).
 5. Η παραγγελία σας επεξεργάζεται μέσα στην μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εάν παραγγείλετε μετά τις 16:00, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 6. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή τηλεφώνου για την ημερομηνία παράδοσης.
 7. 7. Εάν παραγγείλετε προϊόντα με κατάσταση «2-5 ημέρες», τότε ολόκληρη η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού