Montale Aoud Sense EDP 100ml για άνδρες και Γυναικες Unisex αρώματα
 • Montale Aoud Sense EDP 100ml για άνδρες και Γυναικες Unisex αρώματα
100% original product Barcode του προϊόντος: 3760260453981

Η Montale είναι μια γαλλική μάρκα που όλο και περισσότερο κατακτά τους πάντες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 από το διάσημο Pier Montale. Πριν από τη Διαβάστε περισσότερα..

ΞΥΛΩΔΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

Αρωματική νότα: ΞΥΛΩΔΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εξειδικευμένα αρώματα, Αρώματα Niche για Γυναίκες

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 66,93
truckFree delivery

Η Montale είναι μια νέα, αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη γαλλική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2003 από τον εμπειρογνώμονα Pierre Montale. Ο σχεδιαστής είναι πολύ γνωστός για τις απίστευτες δεξιότητές του στον τομέα των αραβικών αρωμάτων. Πριν από την ίδρυση της επιχείρησής του στην Ευρώπη, ο Montale εργάστηκε στη Σαουδική Αραβία (οι πόλεις Ντουμπάι και Κατάρ), όπου έκανε προσωπικά αρώματα πολυτελείας για ευγενείς και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μετά την πλήρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων του στην Αραβία, ο Pierre μετακόμισε στη Γαλλία με την ιδέα να δείξει πόσο συναρπαστικό είναι τα αραβικά άρωμα.


Το Aoud Sense είναι ένα σέξι αρωματικό αρωματικό unisex που εντυπωσιάζει με την ποιότητα και την πολυτέλεια. Είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα χάρη στις κυρίαρχους ξυλώδεις νότες, οι οποίες συνδυάζονται με τις νότες προσφοράς λουλουδιών και φρούτων. Η μυρωδιά ταιριάζει τέλεια με ανθρώπους με αξιοσημείωτες ηγετικές ικανότητες που δεν κρύβουν την προσφορά τους, σέξι πλευρά.


Νότες κορυφής: πορτοκάλι, μανταρίνι, μαύρη πιπεριά, σκελίδες

Μεσαίες νότες: άγαργουντ, βουλγαρικό τριαντάφυλλο

Νότες βάσης: αϊτινό βέτιβερ


Το άρωμα κυκλοφόρησε το 2015.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. The delivery price is 4 BGN for Bulgaria. We deliver straight to your door for 1-3 working days after processing the order or to ECONT office on the next working day.
 2. If you order products for more than 100 BGN, your delivery is FREE.
 3. If you order within the city of Plovdiv you will be charged only 2.50 BGN, or to be collected from our store for free.
 4. Our delivery is managed by our own distributors or with the help of SPEEDY courier services. We deliver straight to the client’s door or to a preferred ECONT office from 9 AM to 5 PM every working day of the week, and until 2 PM on a Saturday. Deliveries are not made on Sundays or on official holidays.
 5. For every order to a foreign European country, your fixed charge for delivery is 6 EURO + 1 EURO for every added product. The delivery period is from 2 to 28 working days (depending on the country it is traveling to).
 6. Your order is process in the next 24 hours from Monday to Friday. If you order after 4 PM, your order will be processed on the next working day.
 7. After your order is processed, you will be notified by e-mail or phone for the exact date of delivery.
 8. If you order products with status “2-5 days”, then your whole order will be finished within this period of time.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού