Trussardi The Black Rose EDP 100ml για γυναίκες
 • Trussardi The Black Rose EDP 100ml για γυναίκες
100% original product Barcode του προϊόντος: 8011530805388

Η ιταλική μάρκα μόδας Trussardi ιδρύθηκε το 1911. Με περισσότερο από 100 χρόνια στην βιομηχανία της μόδας η εταιρεία αρχικά ξεκίνησε με παραγωγή Διαβάστε περισσότερα..

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΙΝΑ

Αρωματική νότα: ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Γυναικεία αρώματα

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 36,56

Η Trussardi είναι ένας ιταλικός οίκος μόδας που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά για περισσότερο από έναν αιώνα. Ιδρύθηκε στο μακρινό 1911 από τον Dante Trussardi. Ήταν ειδικός στην κατασκευή δερμάτινων γαντιών και ξεκίνησε τις δραστηριότητές του προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εταιρεία ανέπτυξε τόσο πολύ που η Trussardi ανταμείφθηκε με τον τίτλο "master hand gloves" και επιλέχθηκε ως προσωπικός κατασκευαστής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Μετά το θάνατο του Dante, ο εγγονός του Nicola Trussardi, έγινε επικεφαλής της εταιρείας. Η Nicola ξεκίνησε την παραγωγή διαφόρων ειδών μόδας και έθεσε το σπίτι της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός από τα γάντια, σήμερα η μάρκα προσφέρει μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ, αρώματα, βαλίτσες και τσάντες.


Το μαύρο τριαντάφυλλο είναι ένα εντυπωσιακό άρωμα unisex που ανάβει το πάθος και αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις. Έχει μια σαγηνευτική ανατολίτικη μυρωδιά σε συνδυασμό με ένα απαλό τριαντάφυλλο άρωμα. Το άρωμα είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, χάρη στην ισορροπημένη μυρωδιά του. Είναι εξαιρετικό για χρήση σε κάθε εποχή και κάθε περίσταση.


Νότες κορυφής: Ροζ πιπέρι

Μεσαίες νότες: Τριαντάφυλλο

Νότες βάσης: βανίλια, κεχριμπάρι, μόσχος, πατσουλί


Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. The delivery price is 4 BGN for Bulgaria. We deliver straight to your door for 1-3 working days after processing the order or to ECONT office on the next working day.
 2. If you order products for more than 100 BGN, your delivery is FREE.
 3. If you order within the city of Plovdiv you will be charged only 2.50 BGN, or to be collected from our store for free.
 4. Our delivery is managed by our own distributors or with the help of SPEEDY courier services. We deliver straight to the client’s door or to a preferred ECONT office from 9 AM to 5 PM every working day of the week, and until 2 PM on a Saturday. Deliveries are not made on Sundays or on official holidays.
 5. For every order to a foreign European country, your fixed charge for delivery is 6 EURO + 1 EURO for every added product. The delivery period is from 2 to 28 working days (depending on the country it is traveling to).
 6. Your order is process in the next 24 hours from Monday to Friday. If you order after 4 PM, your order will be processed on the next working day.
 7. After your order is processed, you will be notified by e-mail or phone for the exact date of delivery.
 8. If you order products with status “2-5 days”, then your whole order will be finished within this period of time.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού