100% original product Barcode του προϊόντος: 3365440044036

Ο γαλλικός οίκος μόδας Yves Saint Laurent, γνωστή και ως YSL, ιδρύθηκε από τον Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent. Είναι μόλις 17 χρονών, όταν ξεκινά τον δρόμο του Διαβάστε περισσότερα..

ΑΝΘΙΝΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ

Αρωματική νότα: ΑΝΘΙΝΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προϊόντα χωρίς συσκευασία, Γυναικεία Αρώματα Χωρίς Συσκευασία

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 49,49

Yves Saint Laurent (YSL) είναι μια γνωστή γαλλική μάρκα, ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1961. Ο δημιουργός του είναι ο νεαρός σχεδιαστής Yves Saint Laurent. Πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο δρόμο της μόδας κατά την περίοδο των μεγάλων εφήβων, καθώς ο μέντορας του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν ο μεγάλος Χριστιανός Dior. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο σύμβουλός του πέθανε και άφησε στα χέρια του τη διοίκηση του Dior House. Yves ήταν μόλις 21 ετών όταν έλαβε αυτήν την προνομιακή τοποθεσία, αλλά, δυστυχώς, δεν κράτησε πολύ, γιατί ανατέθηκε στο στρατό. Αφού εκπλήρωσε το καθήκον του προς το κράτος, ο Yves δημιούργησε τη δική του εταιρεία, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται μέχρι σήμερα.


Το Collection In Love Again είναι ένα υπέροχο φρούτο - λουλούδι αρώματα για κυρίες. Σε αυτό, θα νιώσετε τον ευχάριστο συνδυασμό φρέσκων, ευαίσθητων και γλυκών γεύσεων που συγκεντρώθηκαν και αναδημιουργούν την παρουσία της επιθυμητής γυναίκας. Το άρωμά του ταιριάζει στις νέες κυρίες που αγαπούν το ρομαντισμό και τις ρομαντικές εμπειρίες. Το άρωμα συνιστάται για χρήση κατά τις ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.


Νότες κορυφής: μανταρίνι, τρέχουσα

Μεσαίες νότες: σταφύλια, τριαντάφυλλο, παιωνία

Νότες βάσης: Μόσχος, βατόμουρο


Κυκλοφόρησε το 2011.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. The delivery price is 4 BGN for Bulgaria. We deliver straight to your door for 1-3 working days after processing the order or to ECONT office on the next working day.
 2. If you order products for more than 100 BGN, your delivery is FREE.
 3. If you order within the city of Plovdiv you will be charged only 2.50 BGN, or to be collected from our store for free.
 4. Our delivery is managed by our own distributors or with the help of SPEEDY courier services. We deliver straight to the client’s door or to a preferred ECONT office from 9 AM to 5 PM every working day of the week, and until 2 PM on a Saturday. Deliveries are not made on Sundays or on official holidays.
 5. For every order to a foreign European country, your fixed charge for delivery is 6 EURO + 1 EURO for every added product. The delivery period is from 2 to 28 working days (depending on the country it is traveling to).
 6. Your order is process in the next 24 hours from Monday to Friday. If you order after 4 PM, your order will be processed on the next working day.
 7. After your order is processed, you will be notified by e-mail or phone for the exact date of delivery.
 8. If you order products with status “2-5 days”, then your whole order will be finished within this period of time.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού