100% original product Barcode του προϊόντος: 3365440044036

Ο γαλλικός οίκος μόδας Yves Saint Laurent, γνωστή και ως YSL, ιδρύθηκε από τον Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent. Είναι μόλις 17 χρονών, όταν ξεκινά τον δρόμο του Διαβάστε περισσότερα..

ΑΝΘΙΝΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ

Αρωματική νότα: ΑΝΘΙΝΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προϊόντα χωρίς συσκευασία, Γυναικεία Αρώματα Χωρίς Συσκευασία

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 51,74
truckFree delivery

Yves Saint Laurent (YSL) είναι μια γνωστή γαλλική μάρκα, ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1961. Ο δημιουργός του είναι ο νεαρός σχεδιαστής Yves Saint Laurent. Πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο δρόμο της μόδας κατά την περίοδο των μεγάλων εφήβων, καθώς ο μέντορας του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν ο μεγάλος Χριστιανός Dior. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο σύμβουλός του πέθανε και άφησε στα χέρια του τη διοίκηση του Dior House. Yves ήταν μόλις 21 ετών όταν έλαβε αυτήν την προνομιακή τοποθεσία, αλλά, δυστυχώς, δεν κράτησε πολύ, γιατί ανατέθηκε στο στρατό. Αφού εκπλήρωσε το καθήκον του προς το κράτος, ο Yves δημιούργησε τη δική του εταιρεία, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται μέχρι σήμερα.


Το Collection In Love Again είναι ένα υπέροχο φρούτο - λουλούδι αρώματα για κυρίες. Σε αυτό, θα νιώσετε τον ευχάριστο συνδυασμό φρέσκων, ευαίσθητων και γλυκών γεύσεων που συγκεντρώθηκαν και αναδημιουργούν την παρουσία της επιθυμητής γυναίκας. Το άρωμά του ταιριάζει στις νέες κυρίες που αγαπούν το ρομαντισμό και τις ρομαντικές εμπειρίες. Το άρωμα συνιστάται για χρήση κατά τις ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.


Νότες κορυφής: μανταρίνι, τρέχουσα

Μεσαίες νότες: σταφύλια, τριαντάφυλλο, παιωνία

Νότες βάσης: Μόσχος, βατόμουρο


Κυκλοφόρησε το 2011.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. Η τιμή παράδοσης είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Παραδίδουμε απευθείας στην πόρτα σας για 2-4 εργάσιμες ημέρες μετά την επεξεργασία της παραγγελίας ή στο γραφείο της ACS.
 2. Για παραγγελίες άνω των 80€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 3. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας πραγματοποιείται μέσα στο διάστημα 09:00-17:00 κι από τις 09:00-14:00 το Σάββατο. Αποστολές και παραδόσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες.
 4. Για κάθε παραγγελία σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα, η πάγια χρέωση παράδοσης είναι 6 ΕΥΡΩ + 1 ΕΥΡΩ για κάθε προστιθέμενο προϊόν. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 28 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη χώρα στην οποία ταξιδεύει).
 5. Η παραγγελία σας επεξεργάζεται μέσα στην μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εάν παραγγείλετε μετά τις 16:00, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 6. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή τηλεφώνου για την ημερομηνία παράδοσης.
 7. 7. Εάν παραγγείλετε προϊόντα με κατάσταση «2-5 ημέρες», τότε ολόκληρη η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού