Τα Αγαπημένα Αρώματα της Βασιλικής Οικογένειας

royal family

Μήπως αναρωτιέστε ποια είναι τα αγαπημένα αρώματα της βασιλικής οικογένειας; Μάθετε Περισσότερα Για τα Αγαπημένα Αρώματα της Kate Middleton, της Πριγκίπισσας Diana και του Πρίγκηπα Harry

Οι άνθρωποι πάντα παρακολουθούν πιστά και λατρεύουν να μαθαίνουν κουτσομπολιά για τις αγαπημένες τους διασημότητες. Συχνά μας αρέσει να ψάχνουμε για τις ζωές των διάσημων ανθρώπων σαν ευκαιρία διαφυγής ή κάποιες φορές και λόγω ακραίας λατρείας αυτών των διασημοτήτων. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, οι εταιρείες εισπράττουν τη μανία για τις διασημότητες εκμεταλλευόμενοι το «φαινόμενο Όπρα», που είναι η επιρροή ενός υποστηρικτή διασημοτήτων στους ανθρώπους όταν αυτοί κάνουν μία αγορά.

Πάρτε για παράδειγμα την αγαπημένη του Ηνωμένου Βασιλείου – Kate Middleton, η οποία είναι πάντα στο ραντάρ των ανθρώπων και αναλύεται και η κάθε ίντσα της από τον Τύπο αλλά και τους καθημερινούς ανθρώπους. Με το άψογο στυλ και την αγάπη της να αναμειγνύει και να συνταιριάζει προσιτές με ακριβοπληρωμένες μάρκες, η Kate Middletonέχει σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αρέσκονται στο να αναλύουν και την κάτω αριστερά μπούκλα πίσω από το δεξί της αυτί.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για την ανάδειξη του μεγέθους επιρροής της Δούκισσας του Cambridge σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς είναι – όταν φόρεσε ένα φόρεμα Asos των 35£και εξαντλήθηκε μέσα σε μισή ώρα.

Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για στυλ ή παπούτσια, αλλά για κάτι πολύ πιο προσωπικό – τα αγαπημένα αρώματα της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανά τα χρόνια. Η επιλογή γίνεται από πολυτελή και βασιλικά αρώματα, μερικά εκ των οποίων κατασκευάζονται ειδικά για τα μέλη της οικογένειας.

Βασίλισσα Ελισάβετ II

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να είναι οπαδός των άνθινων οσμών, με το αγαπημένο της λουλούδι να είναι το γαρύφαλλο, καθώς υπάρχουν φήμες που τη θέλουν να φοράει το άρωμα – White Rose – ένα πικάντικο λουλουδάτο άρωμα με νότες γαρύφαλλου.

Ο οίκος αρωμάτων, Floris, μετά από βασιλικό ένταλμα, κυκλοφόρησε ένα άρωμα εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης – το Royal ArmsDiamonds Edition για το Ιωβηλαίο έτος της. Είναι ένας μαγευτικός συνδυασμός τριαντάφυλλου, γιασεμιού και γλυκιάς βιολέτας που αποτελεί στην πραγματικότητα μία νεότερη έκδοση του αρώματος το οποίο δημιουργήθηκε κατά τη γέννησή της το 1926.

Kate Middleton, Δούκισσα του Cambridge

Η Δούκισσα του Cambridge δείχνει να της αρέσει το άρωμά της να είναι όπως και τα ρούχα της – κομψό και θηλυκό.

Όπως και οι περισσότερες γυναίκες, έχει μερικά αγαπημένα στη συλλογή αρωμάτων της. Έχει υπάρξει οπαδός της Dior για κάποιο καιρό και φορούσε Dior Dune στο παρελθόν. Ο πολυτελής οίκος αρωμάτων Jo Malone είναι επίσης μεταξύ των αγαπημένων της. Υπάρχουν φήμες ότι είναι μεγάλος οπαδός του Vintage Gardenia της ίδιας εταιρείας.

Στην ημέρα του γάμου της: Παραδόξως, η Δούκισσα απέφυγε τα βασιλικά αρώματα στην πιο ξεχωριστή της ημέρα και αντιθέτως προτίμησε το White Gardenia Petals της Βρετανικής εταιρείας Illuminum. Η βασιλική ανθοδέσμη της γαρδένιας, του γιασεμιού και του κρίνου συμπλήρωσε τέλεια το λουλουδάτο μπουκέτο της  κρίνων της κοιλάδας. Και όπως και ό,τι κάνει η Kate Middleton, μόλις το γαμήλιο άρωμά της επιβεβαιώθηκε από τον οίκο Clarence, το άρωμα εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Meghan Markle, Δούκισσα του Sussex

Η Meghan Markle είναι γνωστός λάτρης αρωμάτων και έχει μία τεράστια συλλογή στην κατοχή της. Έχει αποκαλύψει στο παρελθόν στο Express, «Το άρωμα είναι το αγαπημένο μου πράγμα. Τόσο αγαπημένο που αν φύγω από το σπίτι και δεν έχω βάλει, γυρίζω πίσω

Μεταξύ αγαπημένων της είναι οι κολώνιες Cote d’Azur Eau de Parfum από την Oribe και η Wild Bluebell και η Sage & Sea Salt από τον Jo Malone.

Την ημέρα του γάμου της: Η εταιρεία πολυτελείας Floris London δημιούργησε ένα ειδικό άρωμα για το ζευγάρι για την ημέρα του γάμου τους. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το άρωμα ήταν βασισμένο στο σημερινό άρωμα της μάρκας – Bergamotto di Positano, το οποίο είναι φρέσκο και εσπεριδοειδές και φέρνει στο νου μνήμες από τη Μεσόγειο θάλασσα.

Πρίγκηπας Harry

Ο Πρίγκηπας Harry φημολογείται ότι είναι οπαδός του Terre d’Hermes. Ένα φρέσκο και πικάντικο άρωμα-σήμα κατατεθέν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμασταν να φοράει ο γοητευτικός κοκκινομάλλης Πρίγκηπας. Το Terre d’Hermes περιλαμβάνει αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, πικάντικη καρδιά και μια γήινη και ξυλώδη βάση.

Πριγκίπισσα Dianna της Ουαλίας

Γνωστή για το απίστευτο στυλ και πάθος της για ζωή, η πριγκίπισσα Dianna ήταν μία άπληστη εραστής αρωμάτων και είχε μερικά αγαπημένα στη συλλογή της.

Αγαπούσε να φοράει το 24 Faubourg της Hermès, το οποίο δημιούργησε ο αρωματοποιός Maurice Roucel το 1995. Ένα ισχυρό άρωμα λευκών ανθών, με ελαφριές νότες ροδάκινου, αλλά και νότες ανθών πορτοκαλιάς και κεχριμπάρι.

Την ημέρα του γάμου της, η Πριγκίπισσα Diana περπάτησε το διάδρομο του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου φορώντας ένα άλλο από τα αγαπημένα της – το Quelques Fleurs, ένα λουλουδάτο άρωμα με νότες από υάκινθο, τριαντάφυλλο και γιασεμί. Υπάρχουν φήμες ότι είχε χυθεί λίγο από το άρωμα στο εμβληματικό φόρεμά της και προσπαθούσε απελπισμένα να κρύψει το λεκέ κατά τη διάρκεια της τελετής.

Αυτά είναι τα αγαπημένα αρώματα της βασιλικής οικογένειας – πολυτελή και υψηλής ποιότητας, κάνοντάς μας να θέλουμε να γίνουμε κι εμείς μέλη της αυλής. Λοιπόν, έχετε κάποιο άρωμα που σας κάνει να αισθάνεστε ότι ανήκετε στο παλάτι του Windsor; Αν ναι, μοιραστείτε το μαζί μας στα παρακάτω σχόλια, θα θέλαμε να το ακούσουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.