7 λόγοι για τη χρήση επώνυμων αρωμάτων

Ένα καλό άρωμα δεν είναι μόνο ένα εμφιαλωμένο αρωματικό υγρό που ψεκάζουμε στο δέρμα μας πριν βγούμε. Το πραγματικό, ποιοτικό άρωμα είναι ένα αξεσουάρ που συμπληρώνει την ντουλάπα και το στιλ σας και τονίζει την ατομικότητά σας. Αλλά όπως και με τα άλλα αξεσουάρ σας, η ποιότητα είναι υψίστης σημασίας. Ειδικά στις μέρες μας, όταν είμαστε συγκλονισμένοι από χαμηλής ποιότητας, πλαστά προϊόντα, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα επώνυμο, πρωτότυπο άρωμα. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε σίγουροι ότι έχει όλα όσα ψάχνουμε στο αγαπημένο μας άρωμα. Εάν εξακολουθείτε να παραπλανηθείτε από τη χαμηλή τιμή του αρώματος, που είναι απομίμηση επώνυμων προϊόντων, τότε σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε 7 λόγους για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε και να εστιάσετε σε ένα πραγματικό άρωμα.

Δίνουν εμπιστοσύνη  και αυτοπεποίθηση

Σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι όταν φοράτε κάτι ποιοτικό και πρωτότυπο, αισθάνεστε σίγουροι, κομψοί και έτοιμοι να κατακτήσετε την ημέρα. Αναμφίβολα, αυτό οφείλεται στην υψηλή ποιότητα του προϊόντος. Στα επώνυμα αρώματα, κάθε συστατικό επιλέγεται προσεκτικά, η σύνθεση αρώματος περνά ομαλά από τη μία νότα στην άλλη και δημιουργεί έτσι ένα απίστευτο άρωμα που μένει μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι μια ευκαιρία για αμέτρητα κομπλιμέντα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με μίμηση. Επιπλέον, τα επώνυμα αρώματα είναι μακράς διαρκείας και διακριτικά, οπότε μπορείτε να τα απολαύσετε όλη την ημέρα.

“Το φτηνό βγαίνει πάντα πιο ακριβό”

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η χαμηλή τιμή των απομιμητικών αρωμάτων μπορεί να φαίνεται δελεαστική και μπορείτε να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα φτηνό άρωμα σε βάρος της ποιότητας του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο, φροντίστε να θυμάστε τη φράση “Το φτηνό είναι πάντα πιο ακριβό.” Αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο για τα αρώματα. Τα φθηνά αρώματα που δεν παράγονται από μια αξιόπιστη μάρκα χρησιμοποιούν συστατικά χαμηλής ποιότητας. Εκτός από το γεγονός ότι το άρωμά τους είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των επώνυμων αρωμάτων, αυτά τα αρώματα είναι πολύ βραχύβια.

 

Εάν έχετε εμπειρία μαζί τους, σίγουρα γνωρίζετε το πώς το άρωμά τους εξατμίζεται πολύ γρήγορα και αμέσως μετά το ψεκασμό, ούτε εσείς ούτε οι άνθρωποι γύρω σας αισθάνεστε το άρωμα. Αυτό οδηγεί σε υπερβολικό ψεκασμό κάθε λίγες ώρες, και το πιο ενοχλητικό και έντονο άρωμα των απομιμήσεων αργότερα θα είναι χρήσιμο. Σύντομα το μπουκάλι σας θα είναι άδειο και θα πρέπει να δώσετε ξανά χρήματα για ένα νέο άρωμα. Σε αυτό το στάδιο, πιθανότατα θα θέλατε να πάρετε ένα ποιοτικό άρωμα και έτσι θα πληρώσετε όχι μόνο για αυτό, αλλά και για ένα φτηνό, χαμηλής ποιότητας άρωμα που σας έχει απογοητεύσει.

“Φτιάχνουν” την διάθεση

Η τεράστια συλλογή συλλογών αρωμάτων σας προσφέρει την ευκαιρία να πάρετε ένα άρωμα για κάθε περίσταση. Είτε θέλετε ένα καλοκαιρινό, φρέσκο ​​και άρωμα εσπεριδοειδών που θα σας οδηγήσει στην παραλία ή ένα κομψό, σαγηνευτικό και γλυκό άρωμα που θα σας κάνει να νιώσετε σαν ένα αστέρι, τα αυθεντικά αρώματα μπορούν να σας προσφέρουν τα πάντα. Έτσι μπορείτε να μυρίσετε κατάλληλο για κάθε περίσταση και εποχή – στην καθημερινή σας ζωή, στη δουλειά ή σε μια ειδική εκδήλωση. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει την ίδια διάθεση με τη σωστή ένδυση που θα επιλέξετε προσεκτικά. Τα επώνυμα αρώματα συμβάλλουν στο συνολικό σας στυλ και έχουν την ικανότητα να εκφράζουν την ατομικότητά σας ενώ τα απολαμβάνετε και αισθάνεστε ακαταμάχητα.

“Δημιουργούν” αναμνήσεις

Μέσα από επώνυμα αρώματα μπορείτε να μεταφερθείτε σε μερικές από τις πιο χαρούμενες στιγμές σας. Η αίσθηση της όσφρησης είναι μια από τις ισχυρότερες αισθήσεις μας. Είναι μέσω αυτού που ο εγκέφαλός σας συνδέεται με άλλες στιγμές του παρελθόντος κατά τις οποίες έχετε αισθανθεί το ίδιο άρωμα και αισθανθήκατε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είτε πρόκειται για το άρωμα ενός συγκεκριμένου αρώματος είτε για μια απλή ένδειξη, θα επιστρέψετε σε ένα αξέχαστο καλοκαίρι, μια ρομαντική ημερομηνία, μια ευτυχισμένη στιγμή ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Και το καλό με τα επώνυμα αρώματα είναι ότι, όσο θέλετε, μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτές τις στιγμές όποτε θέλετε, αρκεί να έχετε αυτό το άρωμα.

Συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα σας και ακτινοβολούν καθαρότητα και υψηλή συντήρηση

Το άρωμά σας είναι ένα σημαντικό μέρος του στυλ σας και πώς αντιλαμβάνεστε τους ανθρώπους γύρω σας. Έχουμε γνωρίσει όλους όμορφους και καλοντυμένους ανθρώπους που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και χάρισμα. Αλλά το άρωμα που φοράει αυτό το άτομο είναι αυτό που μας κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την εντύπωση. Το επώνυμο άρωμα που μυρίζουμε μας δείχνει ότι ένα άτομο νοιάζεται για την εμφάνιση και την υγιεινή του και λατρεύει να διατηρεί τον εαυτό του. Αυτό αποτυπώνεται στο μυαλό μας και έτσι έχουμε ήδη δημιουργήσει μια ακόμη πιο ευχάριστη εικόνα και έχουμε μια καλύτερη εντύπωση. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε ένα άρωμα που συχνά μας μιλάει.

Μπορούν συχνά να είναι μια ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα συνομιλία και ακόμη και μια γνωριμία

Πόσες φορές έχετε περάσει κάποιον και εκείνη τη στιγμή βρεθήκατε σε ένα αόρατο σύννεφο αρωματικού αρώματος που πρέπει να έχετε. Και μετά αρχίζετε να σκέφτεστε να ρωτάτε για το όνομα και τη μάρκα του αρώματος. Είτε πρόκειται για έναν στενό φίλο, έναν συνάδελφο στο γραφείο με τον οποίο σπάνια μιλάτε ή απόλυτα ξένος, το άρωμα κάποιου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συγχαρώ κάποιον, να ξεκινήσετε μια συνομιλία ή να ξεκινήσετε να χρονολογείτε. Και αν είστε αυτός με το ακαταμάχητο άρωμα, τότε να είστε προετοιμασμένοι για πολλές ερωτήσεις, φιλοφρονήσεις και αυθόρμητες γνωριμίες, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο – και να τον γοητεύσουν την πρώτη ημερομηνία.

Δεν είναι επιβλαβείς

Η ποιότητα των επώνυμων αρωμάτων εκφράζεται με κάθε λεπτομέρεια – στο μπουκάλι, τη συσκευασία, τα συστατικά και την ανθεκτικότητα. Αλλά εκτός από αυτό, η καθημερινή χρήση αρωματικών επωνυμιών δεν είναι επιβλαβής για εμάς. Εκατοντάδες δοκιμές, εξελίξεις και επιθεωρήσεις πραγματοποιούνται σε αρώματα για να τα καταστήσουν ασφαλή. Αντίθετα, οι απομιμήσεις αρωμάτων επώνυμης ποιότητας μπορεί συχνά να προκαλέσουν αλλεργίες, φτέρνισμα, ακόμη και εξανθήματα και ναυτία (μάθετε πώς να διακρίνετε τα ψεύτικα εδώ). Επομένως, για να μην μετατρέψετε τον καθημερινό ψεκασμό με άρωμα σε μια δυσάρεστη στιγμή και να φροντίσετε την υγεία σας, βασιστείτε σε ποιοτικά αρώματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.