Fragrance hacks – how to get the most of your precious perfumes

Έχετε γράψει την εργασία σας. Κάνατε μια μελέτη, δοκιμάσατε τέστερ και ήσασταν σε μια αγορά. Τώρα είστε υπερήφανος ιδιοκτήτης μιας συλλογής αποκλειστικών αρωμάτων που περιμένουν να φορεθούν σε διαφορετικές περιπτώσεις για να τονίσει την ατομικότητα και τη διάθεσή σας. Έχετε σκεφτεί ποτέ να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πολύτιμα αρώματα σας;

Δεν υπάρχει περιθώριο ανησυχιών, είμαστε αντίθετοι! Θα σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με τα πιο αποτελεσματικά και εντυπωσιακά κόλπα στη χρήση αρωμάτων για να λάμβάνετε πάντα το καλύτερο απο τα αγαπημένα σας αρώματα!

Τρίψτε λίγο βαζελίνη στα σημεία που παλμούν

Όπως το λίπος έτσι και η υγρασία είναι οι φίλοι σας όσο το μακράς διάρκειας αποτέλεσμα του αρώματος σας. Μυρίστε πλούσια όλη την ημέρα, ακολουθώντας αυτό το εύκολο, αλλά τόσο αποτελεσματικό τέχνασμα και οι άνθρωποι γύρω σας θα εκπλαγούν από τον κορεσμό του αρώματος σας.

Εφαρμόστε το άρωμα την κατάλληλη στιγμή

Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής όταν πρόκειται για αρώματα είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του ίδιου του αρώματος. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν ακολουθείτε τα σωστά βήματα όταν προετοιμάζεστε για έξοδο; Η καλύτερη στιγμή για την εφαρμογή του αρώματος είναι αμέσως μετά την έξοδο από το μπάνιο και πριν ντυθείτε. Γιατί; Η υγρασία στο δέρμα σας θα “κλειδώσει” το άρωμα του αρώματος. Εκτός αυτού, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για λεκέδες αρώματος στα ρούχα σας!

Εφαρμόστε το άρωμά σας στα μαλλιά σας για μια επιπλέον δόση θηλυκότητας

Αναρωτηθήκατε γιατί μερικές γυναίκες χρειάζεται μόνο να κουνήσουν τα μαλλιά τους και όλοι οι άνδρες βρίσκονται στα πόδια τους; Όλα είναι από το άρωμα! Εδώ είναι πώς να το κάνετε: Ψεκάστε τη χτένα σας με το άρωμα, περιμένετε να ξεφύγει το αλκοόλ και στη συνέχεια να χτενίσετε. Αυτό το εύκολο τέχνασμα θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τις πολύτιμες νότες αρώματος από τη ρίζα στα άκρα των μαλλιών σας, εξαλείφοντας την επιβλαβή επίδραση του αλκοόλ στα μαλλιά σας!

Προσθέστε το αγαπημένο σας άρωμα σε μια μη-αρωματισμένη λοσιόν σώματος

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε τις τελευταίες σταγόνες αρώματος στο μπουκάλι ή απλά προσθέστε το αγαπημένο σας άρωμα με μια λοσιόν. Το τέχνασμα είναι να χρησιμοποιήσετε μη αρωματισμένη λοσιόν σώματος (μπορείτε να βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές) και να την εμπλουτίσετε με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα. Όριστε, έχετε μια λοσίον σώματος με άρωμα που θα “κλειδώσει” το άρωμα στο δέρμα σας για ώρες!

Αφήστε την ντουλάπα σας να μυρίσει!

Όλοι γνωρίζουμε για τη ζημιά που προκύπτει όταν ψεκάζετε απευθείας τα ρούχα με άρωμα. Αλλά πώς μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτά το θεϊκό αγαπημένο άρωμά μας χωρίς να βλάψουμε τα ευαίσθητα υφάσματα; Είναι εύκολο! Απλά ψεκάστε το αγαπημένο σας άρωμα σε απλή χαρτοπετσέτα, διπλώστε την και τοποθετήστε την στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Το αποτέλεσμα – ρούχα με την μυρωδιά του αρώματος σας και ένα πιο ευτυχισμένο “εσύ”!

Δεν υπάρχουν άλλα αρώματα στην τσάντα!

Θέλετε το αγαπημένο σας άρωμα να είναι μαζί σας όλη την ώρα, ώστε να μπορείτε να ανανεώσετε εύκολα το άρωμά του, αλλά είναι ανήσυχο να κρατήσετε ένα ανταλλακτικό μπουκάλι άρωμα στη γυναικεία τσάντα σας – ζυγίζει, καταλαμβάνει χώρο και μερικές φορές χύνεται. Η λύση; Ψεκάστε μια ή δύο μπατονέτες με το αγαπημένο σας άρωμα και τοποθετήστε τις σε ενα φακελάκι που κλείνει. Είστε ήδη έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο!
Και ποια είναι τα κόλπα σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αγαπημένα σας αρώματα;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.