How to choose the best perfume according to the occasion

how-to-choose-the-best-perfume-according-to-the-occasion(669x550)

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα με θέμα,η επιλογή του κατάλληλου αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε στην επιλογή σας όπως η εποχή,η διάθεση, ακόμα και το ζώδιο σας!

Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι ο λόγος που προετοιμάζετε. Είτε πηγαίνετε σε παραλία είτε σε επίσημο γάμο, το άρωμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός σας που συμπληρώνει τα ρούχα και τα κοσμήματα σας. Αυτό είναι το αόρατο αξεσουάρ, το οποίο όμως, μερικές φορές, κάνει ακόμα πιο δυνατή εντύπωση απο τα μαργαριτάρια ή τα διαμαντένια σκουλαρίκια.

Γι ‘αυτό πρέπει να αξιολογήσετε προσεκτικά ποιο άρωμα,πότε θα το βάλετε, επειδή ένα είναι το άρωμα,που θα σας ταιριάζει την καυτή καλοκαιρινή μέρα στην παραλία και άλλο ένα είναι το άρωμα,που θα έχετε στην πρώτη σας συνάντηση με τον μελλοντικό σας σύντροφο. Εδώ είναι οι συμβουλές μας για κυρίες που θέλουν να συμβαδίσουν με την ετικέτα αρωμάτων

 

Στην δουλεία

Ξοδεύετε πολύ απο τον χρόνο σας στην δουλεία σας και το κατάλληλο επιλεγμένο άρωμα για όλη την ημέρα στο γραφείο δεν είναι μόνο επιθυμητό, αλλά υποχρεωτικό για το άψογο στυλ σας. Για την καθημερινή ζωή, συνιστούμε διακριτικά και φρέσκα αρώματα, πιο συχνά παραδοσιακά παρά καινοτόμα. Κατά προτίμηση, τα λουλουδένια χόρτα και τα λουλουδένια-φρουτένια αρώματα.
Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

Boucheron Jaipur Bracelet EDP για γυναίκες

Chloe See By Chloe EDP για γυναίκες

Karl Lagerfeld EDP για γυναίκες

Bvlgari Omnia Crystalline EDT για γυναίκες

Σε μια επαγγελματική συνάντηση

Η καθημερινή εργασία είναι συνδεδεμένη με την επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικά επίπεδα στην ιεραρχία των γραφείων, αλλά,όταν έχετε μια επαγγελματική συνάντηση και θέλετε να εντυπωσιάσετε τον άνδρα στην αντίθετη πλευρά, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα πιο τολμηρό άρωμα που λέει: “Είμαι ανεξάρτητη, και ξέρω πώς να φροντίζω τον εαυτό μου ». Όπως το κόκκινο κραγιόν που τραβάει τα βλέμματα, το άρωμα για μια επαγγελματική συνάντηση είναι τολμηρό, αξέχαστο και αινιγματικό. Κατάλληλο για αυτό το σκοπό είναι τα αρώματα, στα οποία βρίσκονται τριαντάφυλλο, βανίλια, κεχριμπάρι, πατσουλί και γιασεμί.
Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

Chloe EDP για γυναίκες

Shiseido Zen EDP για γυναίκες

Cerruti 1881 Pour Femme EDT για γυναίκες

Cacharel Noa EDT για γυναίκες

 

Σε μια ιδιαίτερη περίσταση

Είτε πρόκειται για γάμο, επίσημο δείπνο, χορό, φιλανθρωπικό γεγονός, κοκτέιλ, όπερα ή θέατρο, η ιδιαίτερη περίσταση απαιτεί ειδικό άρωμα. Τέτοιο, που αποκαλύπτει τη θηλυκότητά σας, ταιριάζει στην επίσημη ενδυμασία σας, είναι ισχυρό (δεδομένου ότι οι πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις γιορτάζονται το βράδυ) και τονίζει την ατομικότητά σας. Για τέτοιες περιπτώσεις, επιλέξτε ένα άρωμα από την οικογένεια ξύλινων με κεχριμπάρι, πατσουλί και μόσχος.
Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

Lancome La Vie Est Belle EDP για γυναίκες

Elie Saab Le Parfum EDP για γυναίκες

Narciso Rodriguez for Her EDP για γυναίκες

Givenchy Ange ou Demon Le Parfum EDP για γυναίκες

 

Σε μια ρομαντική συνάντηση

Σε μια ρομαντική συνάντηση όλα είναι λουλούδια και τριαντάφυλλα. Όπως το μπουκέτο θα πάρετε από το καβαλιέρο σας,έτσι και το άρωμα που θα τοποθετήσετε πίσω από τα αυτιά σας,αλλά και εκεί που θέλετε να φιλήθείτε, όπως είπε ο Coco Chanel. Κρίνια, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί και, φυσικά τριαντάφυλλα είναι από τις πιο συνηθισμένες νότες αρώματος για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, εάν είστε σε μια πρώτη συνάντηση, να είστε προσεκτικοί με τις νότες της ηαρδένιας και της τουμπερόζα, καθώς είναι πολύ επιθετικές και σεξουαλικές.
Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

Boss Ma Vie EDP για γυναίκες

Paco Rabanne Lady Million EDP για γυναίκες

Guerlain Idylle EDP για γυναίκες

Ferre In The Mood For Love Pure EDT για γυναίκες
Εσείς χρησιμοποιείτε διαφορετικά αρώματα για διαφορετικές περιστάσεις; Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας σχολιάζοντας παρακάτω!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.