Montale

Η ιστορία του Montale είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Σε μόλις 15 χρόνια, η μάρκα έχει γίνει μια από τις αγαπημένες γνώστες μάρκες των πολυτελών αρωμάτων.

Η Montale είναι μια σχετικά νέα γαλλική μάρκα, η οποία ανέρχεται εβδομαδιαίως στο δρόμο προς τους κορυφαίους κατασκευαστές αρωματοποιίας. Ο δημιουργός του είναι ο παγκοσμίου φήμης αρωματοποιός Pierre Montale, ο οποίος ξεκίνησε τη δική του μάρκα Montale το 2003.

Πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, ο αρωματοποιός εργάζεται στο Κατάρ και στο Ντουμπάι, όπου δημιουργεί αρώματα ειδικά για την βασιλική οικογένεια, τους ευγενείς, τις διάσημες προσωπικότητες και αρώματα για νεόνυμφους. Φυσικά, αυτά τα αρώματα δεν φέρουν το λογότυπο της μάρκας, αλλά βαφτίζονται απο τους ιδιοκτήτες τους.

Το πρώτο άρωμα

Το πρώτο άρωμα,το οποίο ο Pierre Montale δημιουργεί δική της πρωτοβουλία, δεν του άρεσε, αλλά η σύζυγός του έπεσε στην αγάπη με το άρωμα. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση και το κίνητρο της αρωματοποιός για να συνεχίσει τις εργασίες της και να αναλάβει την πρωτοβουλία για το δικό τους εμπορικό σήμα. κατοικεί ακόμα στη Σαουδική Αραβία, Pierre Montale αναπόφευκτα να συμμορφώνονται με τις τοπικές προτιμήσεις τους για τις γεύσεις. Οι άνθρωποι που ζουν σε εξωτικές χώρες μας, λατρεύουν ανατολίτικο και ξυλώδες γεύσεις, τόσα πολλά αρώματα που δημιούργησε γι ‘αυτούς, να περιέχει αρωματικές νότες ξύλου, κέδρο, κεχριμπάρι, βάλσαμο, λιβάνι, μόσχος και άλλες μυρωδιές.

Η ιστορία της μάρκας

Όταν ο Pierre Montale έγινε ο «κύριος των αρωμάτων», αποφάσισε να επεκτείνει την επιχείρησή του και να δείξει τις δεξιότητές του και στην Ευρώπη. Το 2003 μετέφερε την έδρα του στην πρωτεύουσα της υψηλής μόδας, το Παρίσι. Εκεί ίδρυσε την εταιρεία του και την ονόμασε Montale, σαν το επώνυμό του. Το 2005 ξεκίνησε την πρώτη της συλλογή αρωμάτων, τα οποία κερδίζουν σίγουρα τις καρδιές των πελατών.

Τα αρώματα στο ντεμπούτο της συλλογές είναι:
– Unisex αρώματα – Sweet Oriental Dream, Royal Aoud, Orient Extreme, Intense Tiare, Attar, και Aoud Lime.
– Γυνακεία αρώματα – Aoud Rose Petals και Powder Flowers.
– Ανδρικά αρώματα – Wood and Spices.
Κάθε ένα από αυτά τα αρώματα έχει μια μοναδικό άρωμα και η μάρκα έκανε απρόσμενα καλή εμφάνιση. Ο Pierre Montale συμμετέχει στη δημιουργία κάθε μιας από τις πολυτελείς μυρωδιές, φέρνοντας το όνομα της μάρκας, και χάρη στις δεξιότητές του, η εταιρεία κάνει μια τεράστια επιτυχία καθημερινά.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιτυχία του Montale είναι κάτι πολύ απλό στις λέξεις, αλλά δύσκολο στην πράξη. Για τη δημιουργία κάθε αρώματος, ο αρωματοποιός χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά. Είναι δύσκολο να πάρει σε μεγάλες ποσότητες, αλλά να κάνει κάθε άρωμα μια αληθινή, πυκνή και μακροχρόνια αρωματική εμπειρία.

Montale και βαριά χτυπήματα στον ανταγωνισμό

Οι επιτυχημένες εταιρείες συχνά ξυπνούν μια αίσθηση φθόνου στους άλλους ανθρώπους του κλάδου. Συμβαίνει ότι μια εταιρεία να έχει κακούς ανθρώπους που σαμποτάρουν την επιχείρηση ή παραποιούν το προϊόν που παράγει. Δυστυχώς, η Montale και οι πελάτες της διακυβεύονται. Περίπου 7 χρόνια πριν, ένας ανώνυμος άνθρωπος δημιούργησε ένα εργοστάσιο στο Ντουμπάι, όπου άρχισε να παράγει άρωμα με το λογότυπο και το μπουκάλι Montale, αλλά κακής ποιότητας. Τα αρώματα ήταν απογοητευτικά και η μάρκα έχασε ορισμένους από τους πελάτες της, αλλά μετά από λίγο, η ταυτότητα του δόλιου προσώπου αποκαλύπτεται το 2013,ο οποίος και χρεοκοπεί. Δυστυχώς, το εργοστάσιο κλώνων έχει παραγάγει μια μεγάλη ποσότητα ψεύτικων αρωμάτων που μπορούν να βρεθούν στην αγορά σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που θα σας δώσουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές, και συγκεκριμένα πώς να διακρίνετε το αυθεντικό άρωμα του Montale από το αντίγραφο.

Στη συσκευασία των αυθεντικών αρωμάτων είναι γραμμένο 68, rue Pierre Charron ή 26, θέση Vendome. Στο κάτω μέρος του σελοφάν στο κουτί υπάρχει ο κωδικός κατάστασης που δείχνει πού παράγεται το άρωμα. Αυτό καθιστά εύκολο να διαπιστώσετε αν το άρωμα είναι πρωτότυπο, διότι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό παραπάνω σημαίνει ότι έχετε αποκτήσει απομίμηση του γνωστού αρώματος.

Η επιτυχία της εταιρείας αυξάνεται σταθερά και από το 2005 ως τώρα κυκλοφόρησαν στην αγορά 126 διαφορετικά αρώματα. Το εμπορικό σήμα υποστηρίζει εύκολα τις παγκόσμιες απαιτήσεις μάρκετινγκ και παρουσιάζει 9 νέα αρώματα κάθε χρόνο. Ο στόχος της Montale είναι να διατηρήσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των πελατών της, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες τους και συνεχίζοντας να ξεκινά νέα αρώματα για να τους εκπλήξει. Μερικά από τα πιο γνωστά αρώματα της μάρκας είναι το Black Aoud, το Aoud Leather, το Dark Aoud, το Black Musk, το Aoud Musk και το Attar. Κάθε ένα από αυτά έχει ένα μαγευτικό άρωμα και μόνιμο άρωμα που δεν μπορεί να ξεχαστεί.

Εσείς έχετε αγαπημένο άρωμα του Montale Θα χαρούμε να μοιραστείτε την άποψή σας σχετικά με τα αρώματα της μάρκας στα σχόλια μετά το άρθρο,

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.