100% original product Barcode του προϊόντος: 7640111503200

Ο ιδρυτής της γαλλικής μάρκας Lalique, René Lalique, είχε πολλά ταλέντα. Ήταν καλλιτέχνης, κοσμηματοπώλης, ασχολήθηκε και με κεραμικά. Οι πρώτες του Διαβάστε περισσότερα..

ΞΥΛΩΔΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

Αρωματική νότα: ΞΥΛΩΔΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Lalique L'Insoumis EDT 100ml για άνδρες ασυσκεύαστo,

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 27,56

L'Insoumis είναι το νέο κομψό άρωμα για άνδρες από Lalique, που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016. Το άρωμα δημιουργήθηκε από τον Fabrice Pellegrini και είναι κατάλληλο για τους χαρισματικός άνδρες, αληθινοί και πιστοί στο στυλ του, εκείνοι που δεν ακολουθούν κανέναν αλλά παρασύρνουν κιόλας και τους άλλους χωρίς να κάνουν καμιά προσπάθεια.

Η ακαταμάχητη σύνθεση του αρώματος ανοίγει με ένα αρωματικό μείγμα από ρούμι, περγαμόντο και βασιλικό που προετοιμάζουν τις αισθήσεις σας για καρδιά από  λεβάντα, πικάντικο πιπέρι και απαλή φασκόμηλο. Η ζεστή βάση της βρύας, ξυλαλόη, πατσουλί και βετιβέρ τελειώνει την εντύπωση και μας αφήνει πρόθυμοι για περισσότερα.

Το L'Insoumis στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό μπουκάλι. Η διακόσμηση από καλάμι χρησιμοποιείται από το 1926 στο διάσημο βάζο Tourbillions της Lalique. Το φυτό είναι σύμβολος του ελεύθερου ανδρικό πνεύματος και την γοητείας του.

Νότες κορυφής: περγαμόντο, ρούμι, βασιλικός

Μεσαίες νότες: λεβάντας, φασκόμηλο, πιπέρι

Νότες βάσης: βέτιβερ, πατσουλί, βρύα δρυός, ξύλαλόη

Κυκλοφόρησε το 2016

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. The delivery price is 4 BGN for Bulgaria. We deliver straight to your door for 1-3 working days after processing the order or to ECONT office on the next working day.
 2. If you order products for more than 100 BGN, your delivery is FREE.
 3. If you order within the city of Plovdiv you will be charged only 2.50 BGN, or to be collected from our store for free.
 4. Our delivery is managed by our own distributors or with the help of SPEEDY courier services. We deliver straight to the client’s door or to a preferred ECONT office from 9 AM to 5 PM every working day of the week, and until 2 PM on a Saturday. Deliveries are not made on Sundays or on official holidays.
 5. For every order to a foreign European country, your fixed charge for delivery is 6 EURO + 1 EURO for every added product. The delivery period is from 2 to 28 working days (depending on the country it is traveling to).
 6. Your order is process in the next 24 hours from Monday to Friday. If you order after 4 PM, your order will be processed on the next working day.
 7. After your order is processed, you will be notified by e-mail or phone for the exact date of delivery.
 8. If you order products with status “2-5 days”, then your whole order will be finished within this period of time.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού