Όροι & Προϋποθέσεις

Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος είναι 100% γνήσια κι αυθεντικά, με εγγύηση προέλευσης και ποιότητας, χωρίς εξαιρέσεις και συμβιβασμούς. Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ και δεν υπόκεινται σε επιπλέον φορολόγηση. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές και τις προσφορές.

 • EDT (Eau De Toilette) : περιέχει 5-15% αρωματικό έλαιο. Αποτελεί την πιο συνηθισμένη μορφή αρωμάτων, ειδικά για τους ζεστότερους μήνες.
 • EDP (Eau De Parfum): περιέχει 10-20% αρωματικό έλαιο (~ 15%). Είναι "πιο βαρύ", σε σχέση με το EDT, γι' αυτό δεν είναι τόσο κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • EDC (Eau De Cologne) ): περιέχει 3-8% αρωματικό έλαιο (~ 5%) ή μείγμα εκχυλισμάτων, νερού και αλκοόλης. Συνήθως, πρόκειται για εσπεριδοειδή αρώματα και τα ανδρικά αρώματα διαφέρουν από τα αντίστοιχα γυναικεία.
 • Perfume extract (Le Parfum): το καθαρότερο είδος αρώματος, με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Το άρωμά του διατηρείται έως και 18 ώρες, ενώ η περιεκτικότητά του σε αιθέρια έλαια είναι 15-40%.

Προϊόντα χωρίς συσκευασία

Αυτή η κατηγορία περιέχει προϊόντα, τα οποία δε διαθέτουν την επίσημη συσκευασία, κουτί, ή δεν έχουν καπάκι. Τα προϊόντα έρχονται με ασφαλή συσκευασία μεταφοράς, η οποία διαφυλάσσει το περιεχόμενο αναλλοίωτο. Τα προϊόντα χωρίς συσκευασία είναι παρόμοια με τα δοκιμαστικά αρώματα (testers).

Προσφορές και εκπτώσεις

Κάθε μέρα θα βρείτε στο κατάστημά μας διαφορετικές και ενδιαφέρουσες προσφορές, οι οποίες ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, η προσφορά δεν ισχύει πλέον. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά (*) πεδία με ακριβείς πληροφορίες. Οι λανθασμένες ή ανακριβείς πληροφορίες μπορούν να οδηγήσουν σε λάθη κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για όλες τις νέες μας προσφορές κι εκπτώσεις, μπορείτε να εγγραφείτε για παραλαβή του ενημερωτικού μας δελτίου.

Προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα διαθέτει SSL (Secure Socet Layer) πιστοποίηση ασφάλειας, που καθιστά κρυπτογραφημένη τη σύνδεση μεταξύ του εξυπηρετητή και του προσωπικού σας περιηγητή, για να εξασφαλίσει την προστασία των δεδομένων σας. Τα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες του καταστήματος. Η venera.gr αναλαμβάνει την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και δεν υιοθετεί αντιδεοντολογικές πρακτικές, που ευρέως χρησιμοποιούνται στο διαδίκτυο, καθώς και δεν προσφέρει τα δεδομένα σας σε τρίτες πλευρές.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε το email σας στο πεδίο "ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ". Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο κωδικό πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, σας συστήνουμε να αλλάξετε τον αυτοματοποιημένο κωδικό με ένα νέο.

Παραγγελία

 1. Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο προϊόν και πατήστε "Προσθήκη στο Καλάθι".
 2. Όλα τα επιλεγμένα σας προϊόντα προστίθενται στο "Καλάθι". Εκεί, μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα ή να επεξεργαστείτε την ποσότητά τους.
 3. Για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, πατήστε "Επιβεβαίωση". Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία για την παράδοση, τον τρόπο αποστολής και πληρωμής. Αν δεν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, πατήστε "Παραγγελία ως Επισκέπτης".
 4. Για ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πρέπει να επιβεβαιώσετε, ότι συμφωνείτε με τους "Όρους Χρήσης" και πατήστε "Επιβεβαίωση".
 5. Μόλις υποβάλετε επιτυχώς την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Τρόποι πληρωμής

 1. Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας - με αντικαταβολή
 2. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης - η πληρωμή πραγματοποιείται με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας. Παρακαλούμε, εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, ως αιτία κατάθεσης. Μετά την πληρωμή, ο πελάτης πρέπει να μας αποστείλει τον αριθμό συναλλαγής ή ένα σαρωμένο αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης.

  • Τραπεζικός λογαριασμός:
  • Venera Commerce Ltd
  • BG50UBBS81551007613990
  • BIC: UBBSBGSF
  • United Bulgarian Bank

 3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας - Το σύστημά μας προσφέρει δυνατότητα πληρωμής με Visa, MasterCard, Maestro, και American Express. Η πληρωμή πραγματοποιείται, μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμής στο διαδίκτυο PaySera.
 4. PayPal - Ένας από τους συνηθέστερους κι ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής στο διαδίκτυο.

Έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων

Για κάθε παραγγελία, που πραγματοποιείτε στο κατάστημά μας, θα λάβετε απόδειξη για το ποσό, που έχετε πληρώσει. Για έκδοση τιμολογίου, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία για το τιμολόγιο στο πεδίο για σχόλια ή όταν κάνετε τη παραγγελία: όνομα εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ και υπεύθυνος.

Άμεση Αποστολή

 1. Το κόστος παραγγελίας είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Αποστολή στην επιλεγμένη σας διεύθυνση.
  Shipping EURO
  Bulgaria 2,25
  EU countries 4,99
  Rest of the World 7,99
  Romania 3,99
 2. Για παραγγελίες άνω των 80€, η αποστολή είναι δωρεάν.
 3. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας πραγματοποιείται μέσα στο διάστημα 09:00-17:00 κι από τις 09:00-14:00 το Σάββατο. Αποστολές και παραδόσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες.
 4. Κατόπιν επιθυμίας των πελατών μας, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα τοπικά καταστήματα των μεταφορικών εταιρειών. Παρακαλούμε, αφήστε σχόλιο σε ποιο τοπικό κατάστημα θα θέλατε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Επιστροφή εμπορευμάτων και επιστροφή χρημάτων

 1. Η επιστροφή ενός εμπορεύματος μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Το εμπόρευμα αποστέλνετε στη διεύθυνση της εταιρείας στο Plovdiv, οδός Μαρίτσα 130 καθώς τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από τον πελάτη.
 3. 100% επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τράπεζας, μετά την επιστροφή του εμπορεύματος, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι καταστραμένη η συσκευασία ή ανοιγμένο το προϊόν, σύμφωνα με τις διατάξεις της Ε.Ε.
 4. Εάν η πληρωμή έχει γίνει με τραπεζική κάρτα, η επιστροφή γίνεται με αντίστροφη πληρωμή στην ίδια κάρτα σε προθεσμία 7 ημερών
 5. Σε περίπτωση διαπίστωσης καταστραμμένη συσκευασίας ή χρήσης το περιεχόμενο, θα επιστραφεί η αξία του εμπορευμάτος εν μέρη.
 6. Σε περίπτωση επιστροφή εμπορεύματος χωρίς προειδοποίηση, η Venera Cosmetics διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αξίωση.
 7. Σε περίπτωση διαφωνίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα που δεν μπορεί να λυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/

Προσοχή !!!

 1. Οι τιμές ισχύουν μόνο για αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν ισχύουν για άλλους ιστότοπους της εταιρείας!
 2. Σε περίπτωση επιλογής λάθους προϊόντα από τον πελάτη (λανθασμένο μέγεθος, ποσότητα ή μοντέλο προϊόντος), ο ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη!
 3. Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τις τρέχουσες προσφορές, καθώς δεν υποχρεώνετε να ενημερώνει τους πελάτες του για τις αλλαγές. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα! Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το ιστότοπο είναι ιδιοκτησία της «Venera Cosmetics Ltd» και η χρήση του περιεχομένου στο ιστότοπο (ή μέρος αυτού) επιτρέπεται μόνο με παράθεμα και την τοποθέτηση συνδέσμου προς venera.gr
Οι όροι και προϋποθέσεις αποσκοπούν στην αποσαφήνιση και ρύθμιση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος venera.gr και των χρηστών που το επισκέπτονται και επωφελούνται από τις υπηρεσίες του. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις συνδέουν τον ιστότοπο και όλους τους επισκέπτες και τους πελάτες του - και τα δύο μέρη δεσμεύονται να συμμορφωθούν, να δεχθούν και να συμφωνήσουν με τους όρους που περιγράφονται. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις μπορούν να τροποποιηθούν και να ανανεωθυούν μονομερώς από την Venera.gr. Οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ και είναι υποχρεωτικές για όλους τους επισκέπτες. Ο ιστότοπος δεν υποχρεώνει να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν αλλαγές που πραγματοποιεί. Η Venera.gr είναι ιστότοπο για ηλεκτρονικό εμπόριο που διαχειρίζεται από την Venera Commerce LTD BG204336751.