10 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Χάρη στην 30ετή μας εμπειρία στον τομέα των αρωμάτων και των καλλυντικών, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε πλήρως στα υψηλότερα στάνταρ και απαιτήσεις ποιότητας, αφοσίωσης και επαγγελματισμού. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, δίνοντας απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σε αντίθεση με πολλά άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, εμείς στεκόμαστε υπεύθυνα πίσω από το εταιρικό μας όνομα και θεωρούμε υποχρέωσή μας να τηρούμε όλους τους νόμους και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και πράττουμε.

100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα μας τα προϊόντα είναι (και θα είναι) 100% αυθεντικά και γνήσια, με εγγυημένη ποιότητα και προέλευση, χωρίς εξαιρέσεις και συμβιβασμούς!

ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας αποτελεί το χονδρικό εμπόριο και η διανομή αρωμάτων επωνύμων εταιρειών. Λόγω του μεγάλου όγκου των αποθεμάτων, με τα οποία δουλεύουμε, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε τιμές χαμηλότερες από αυτές των ανταγωνιστών μας, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά απ' όλη την Ευρώπη.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλα τα προϊόντα, που απεικονίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, φυλάσσονται σε ιδιόκτητο χώρο, ενώ οι πληροφορίες για την ποσότητα των αποθεμάτων ανανεώνονται αυτόματα. Αυτό μας επιτρέπει να δεχτούμε, να επεξεργαστούμε και να αποστείλλουμε την παραγγελία σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

100% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Κατόπιν επιθυμίας του πελάτη, προσφέρουμε εγγυημένη επιστροφή χρημάτων, μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα της εξυπηρέτησής μας είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες, που μας προτιμούν σε όλη την Ευρώπη. Αν διστάζετε να μας εμπιστευτείτε, απλά κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο για την άποψη των πελατών για μας.

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει περισσότερα από 2000 διαφορετικά είδη προϊόντων, εγγυόμενη την πλούσια ποικιλία προϊόντων, για να επιλέξετε αυτό, που επιθυμείτε. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει ενδιαφέρουσες, ελκυστικές και προσιτές προσφορές κάθε μέρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εταιρεία μας διαθέτει θετικό κοινωνικό προφίλ, ως μια ηθική και σωστή εταιρεία, η οποία χορηγεί και υποστηρίζει αθλητικές πρωτοβουλίες, με σκοπό την προώθηση της ανάπτυξης νέων και παιδιών σε δυσχερή θέση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι υποχρεωμένο να διαφυλάσσει και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών, σχετικά με τους νόμους για προστασία των προσωπικών δεδομένων. Επίσης, η σελίδα κατέχει πιστοποίηση ασφάλειας SSL και αναλαμβάνει τη δέσμευση να μη σας αποστέλλονται ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα.