Barcode του προϊόντος: 085715163110
100% original product

Η ιστορία της Abercrombie & Fitch ξεκίνησε τον 19ο αιώνα. Ιδρύθηκε το 1892 από τον David Abercrombie, έναν τοπογράφο και έναν έντονο κυνηγό. Αρχικά, η εταιρεία Διαβάστε περισσότερα..

Αρωματική νότα

Αρωματικά Φουγκέρ

 Αρωματικά Φουγκέρ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προϊόντα χωρίς συσκευασία, ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Out Of Stock
Τιμή: € 31,50
-
+

First Instinct είναι το νέο ανδρικό άρωμα της Abercrombie & Fitch. Δημιουργός αυτου του αρώματος είναι ο Phillippe Romano.


Abercrombie & Fitch First Instinct είναι ένα άρωμα με τυπικό ανατολίτικο άρωμα. Ο αρωματικός συνδυασμός νοτών  με κορυφαίες νότες τζιν με τονωτικό που συνδυάζει όμορφα με το άρωμα του πεπόνιου.


Η αρωματική και αξέχαστη καρδιά ξεκινά με πιπεριά Szechuan, η οποία είναι ικανή να φωτίζει και να πυροβολεί σε κάθε νου.Η φλεγμονώδης επιθυμία εξισορροπείται από το άρωμα του φρέσκου εσπεριδοειδούς και το ήπιο ιώδες άρωμα. Η ζεστή μόδα και η κεχριμπαρένια βάση προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές και μας κερδίζουν για πάντα.


Το μπουκάλι του αρώματος ειναι φτιαχμένο απο ειδικό γυαλί,που δημιουργεί την αίσθηση κυμάτων. Ο δυϊσμός του αρώματος ζωγραφίζει τη σύνθετη φύση του πραγματικού, ανεξάρτητου ανθρώπου.

 

Νότες κορυφής: τζιν&τονικ, Kiwano πεπόνι

Μεσαίες νότες: Szechuan πιπεριά,φύλλα βιολέτας, Εσπεριδοειδή

Νότες βάσης: Μοσχος,Κεχλιμπάρι

Κυκλοφόρησε το 2016.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
1. Το κόστος παραγγελίας είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Αποστολή στην επιλεγμένη σας διεύθυνση. 2. Για παραγγελίες άνω των 80€, η αποστολή είναι δωρεάν. 3. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας πραγματοποιείται μέσα στο διάστημα 09:00-17:00 κι από τις 09:00-14:00 το Σάββατο. Αποστολές και παραδόσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες. 4. Κατόπιν επιθυμίας των πελατών μας, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα τοπικά καταστήματα των μεταφορικών εταιρειών. Παρακαλούμε, αφήστε σχόλιο σε ποιο τοπικό κατάστημα θα θέλατε να παραλάβετε την παραγγελία σας. * Η παράδοση σε νησιωτικές περιοχές μπορεί να χρειαστεί 1 με 2 περισσότερες εργάσιμες ημέρες. 5. Η προθεσμία παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διεύθυνση του πελάτη. 6. Η παραγγελία σας επεξεργάζεται κι αποστέλλεται μέσα σε 24 ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). 7. Αν υποβάλατε την παραγγελία σας μετά τις 16:00, θα επεξεργαστεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. 8. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα, επισημασμένα ως "Pre-Order", η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί μέσα στο πλαίσιο 2-5 εργάσιμων ημερών.
  1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
  2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
  3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
  4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
  5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
  6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
  7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού