100% original product Barcode του προϊόντος: 7640177360106

Η Chopard είναι ελβετική εταιρεία για παραγωγή ρολογιών και κοσμημάτων, η οποία ιδρύθηκε από τον Louis-Ulysse Chopard το 1960. Φημίζεται ως εταιρεία που Διαβάστε περισσότερα..

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΟΥΖΕΡ

Αρωματική νότα: ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΟΥΖΕΡ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προϊόντα χωρίς συσκευασία, ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Διαθέσιμο
Τιμή: € 28,81
-
+

Ο οίκος του Chopard, φημισμένο με τα κομψά ρολόγια του, είναι συνεργάτης της Mille Migla με κύρος των vintage αυτοκίνητα από το 1988. Εκτός από τα ρολόγια περιορισμένης έκδοσης που εμπνέονται για την ευκαιρία, υπάρχει ένα νέο άρωμα για τους άνδρες.


Το Chopard 1000 Miglia είναι μια ενσάρκωση της πολυπλοκότητας και της γοητείας. Αυτό το άρωμα είναι κατάλληλο για μια αυτοπεποίθηση προσωπικότητα. Ακριβώς όπως οι διάσημοι άντρες αγώνων σπορ αυτοκινήτων, που εκτελούν στα όρια των ανθρώπινων ικανοτήτων με την απίστευτη συγκέντρωσή τους, την εσωτερική ηρεμία και την αμέριστη διαβεβαίωση.


Η σύνθεση ανοίγει με μούρα λεβάντας, περγαμόντου και αρκεύθου. Αλλαγή γραναζιών με νότες πράσινου χόρτου, μοβ, ασφάλτου και δέρματος. Μετά την επιτάχυνση της καρδιάς, η βασική αντίθεση περιέχει κεχριμπάρι, ξύλα και καφέ, δίνοντας ένα εξαιρετικά ζεστό και μαγνητικό ίχνος ακριβώς όπως το αθλητικό αυτοκίνητο Miglia εξαφανίζεται σταδιακά στον ορίζοντα. Η φιάλη του αρώματος έρχεται σε μαύρο ματ και ο χάλυβας τελειώνει με μαύρο ελαστικό πώμα.


Το άρωμα δημιουργήθηκε από τον Olivier Polge και τον Bruno Jovanovic.


Νότες κορυφής: λεβάντα, περγαμόντο, μούρα κέδρου

Μεσαίες νότες: βιολέτα, πράσινο γρασίδι, άσφαλτο, δέρμα

Νότες βάσης: πορτοκαλί, καφές, ξύλινες νότες


Κυκλοφόρησε το 2013.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. Η τιμή παράδοσης είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Παραδίδουμε απευθείας στην πόρτα σας για 2-4 εργάσιμες ημέρες μετά την επεξεργασία της παραγγελίας ή στο γραφείο της ACS.
 2. Για παραγγελίες άνω των 80€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 3. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας πραγματοποιείται μέσα στο διάστημα 09:00-17:00 κι από τις 09:00-14:00 το Σάββατο. Αποστολές και παραδόσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες.
 4. Για κάθε παραγγελία σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα, η πάγια χρέωση παράδοσης είναι 6 ΕΥΡΩ + 1 ΕΥΡΩ για κάθε προστιθέμενο προϊόν. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 28 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη χώρα στην οποία ταξιδεύει).
 5. Η παραγγελία σας επεξεργάζεται μέσα στην μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εάν παραγγείλετε μετά τις 16:00, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 6. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή τηλεφώνου για την ημερομηνία παράδοσης.
 7. 7. Εάν παραγγείλετε προϊόντα με κατάσταση «2-5 ημέρες», τότε ολόκληρη η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού