100% original product Barcode του προϊόντος: 3386460088206

Η γαλλική εταιρεία πολυτελών ειδών Van Cleef & Arpels ιδρύθηκε το 1896. Σήμερα προσφέρει κοσμήματα, ρολόγια και αρώματα. Το στυλ της εταιρείας Διαβάστε περισσότερα..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εξειδικευμένα αρώματα, Αρώματα Niche για Γυναίκες

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Τιμή: € 87,61
truckFree delivery

Το Bois Dore είναι μέρος της πολυτελούς συλλογής εξειδικευμένων αρωμάτων Extraordinaire από τους Van Cleef & Arpels. Κάθε άρωμα της εντυπωσιακής σειράς είναι έργο ενός διαφορετικού διάσημου αρωματοποιού και φέρει το δικό του μήνυμα, αποτελούμενο από υψηλής ποιότητας και ακριβά υλικά. Ο Fabrice Pellegrin δημιουργεί αυτή τη μοναδική πρόταση unisex, που τονώνεται από την επιθυμία να σχεδιάσει μια μοναδική πολύτιμη δημιουργία.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο, μια ακαταμάχητη ανατολίτικη ξυλώδη σύνθεση που λάμπει και γοητεύει με το απίστευτο γοητευτικό του χάρισμα. Το κέντρο της καρδιάς είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πικρού αμυγδάλου, κέδρου, βανίλιας και καπνού, κομψά ισορροπημένου από αρμονικούς τόνους ορυκτών και πικάντικο μαύρο πιπέρι στην κορυφή. Το σαγηνευτικό άρωμα της βανίλιας κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την πολυτελή εμπειρία. Το τρένο είναι ευχάριστο και απαλό με έντονο άρωμα tonka, σε συνδυασμό με μόσχο και τικ.


Κορυφαίες νότες: μαύρο πιπέρι, ορυκτές νότες

Μεσαίες νότες: αμύγδαλο, κέδρος, βανίλια, καπνός;

Βασικές νότες: τόνκα, μόσχος, τικ;


Το Extraordinaire Bois Dore κυκλοφόρησε το 2017.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή
 1. Η τιμή παράδοσης είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Παραδίδουμε απευθείας στην πόρτα σας για 2-4 εργάσιμες ημέρες μετά την επεξεργασία της παραγγελίας ή στο γραφείο της ACS.
 2. Για παραγγελίες άνω των 80€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 3. Η αποστολή στη διεύθυνσή σας πραγματοποιείται μέσα στο διάστημα 09:00-17:00 κι από τις 09:00-14:00 το Σάββατο. Αποστολές και παραδόσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες.
 4. Για κάθε παραγγελία σε ξένη ευρωπαϊκή χώρα, η πάγια χρέωση παράδοσης είναι 6 ΕΥΡΩ + 1 ΕΥΡΩ για κάθε προστιθέμενο προϊόν. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 28 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη χώρα στην οποία ταξιδεύει).
 5. Η παραγγελία σας επεξεργάζεται μέσα στην μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εάν παραγγείλετε μετά τις 16:00, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 6. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή τηλεφώνου για την ημερομηνία παράδοσης.
 7. 7. Εάν παραγγείλετε προϊόντα με κατάσταση «2-5 ημέρες», τότε ολόκληρη η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
 1. Η επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της εταιρίας στο Plovdiv, με το κόστος της μεταφοράς στην εταιρία να επιβαρύνει τον καταναλωτή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει
 3. 1Η 100% επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τραπεζική συναλλαγή εφόσον το προϊόν επιστραφεί μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα και γίνει η επιθεώρησή του από το προσωπικό μας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα επιστρεφούμενα προϊόντα θα είναι στην αρχική τους συσκευασία (με όλες τις σφραγίδες και το σελοφάν όπως παραλήφθηκε), συμφωνα με το άρθρο 55 της ΣΕΣ
 4. Αν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με ανάστροφη εντολή μεταφοράς στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία
 5. Μπορεί να γίνει μερική επιστροφή των χρημάτων αν τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
 6. Η "Venera Cosmetics" έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων αν ένα αντικείμενο επιστραφεί χωρίς πρωτύτερη ενημέρωση.
 7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελία του KZP ή της ΗΕΔ για μία αντίθεσή σας, που δεν είναι δυνατό να λυθεί μεταξύ εσάς (του καταναλωτή) και του σχετικού ηλεκτρονικού